Choroba po trhaní hornej osmičky

herecka5
22. dec 2024

Ahojte ženy. Prosím poraďte mi. Včera ráno mi trhali hornú osmičku a mala som potom celý deň teplotu, na večer sa objavila nádcha, čiže to budem mať asi z nejakej choroby. Neustále kýcham, a musím si fúkať nos, myslíte si že to ovplyvní aj proces hojenia? Bojím sa že tým, že toľko kýcham a si fúkam nos, tak sa mi ztadiaľ vyplaví tá zrazenina a vytvorí sa suché lôžko. Ďakujem

abdn16
22. dec 2024

Ahoj, ja som 2 dni po operacii hornej osmicky schytala covid... Ja som tu osmicku mala uplne dnu. Mala som zakazane fukat nos, no lialo sa mi z neho jedna radost... Fukala som pomaly, aby sa mi neroztrhli stehy. Nijak mi to neovplyvnilo hojenie. Brala som antibiotika, takze tie podla mna pomohli ptr tom covide. Nos som fukala snad aj 2 tzydne ak nie dlhsie.

herecka5
autor
22. dec 2024

@abdn16 aj ja si fúkam tak opatrne, ale strašne sa toho bojím že sa mi ztadiaľ vyplaví zrazenina. Ja síce nemám stehy vôbec. Dokedy si toto musela dodržať?

abdn16
22. dec 2024

@herecka5 fukala som cely cas co som bola chora. zo zaciatku opatrne, potom ku koncu som uz fukala normalne... stehy som bola vyberat az na 17ty den - zubar mi vtedy povedal, ze uz mozete pomaly zacat fukat. Ja som sa len zasmiala, ze za tie dva tyzdne mam nafukane az az, ze som mala covid...
Tak snad ked budes pomaly fukat, tak by sa nemalo nic stat. Drzim palce