Ahojte, idem si sem po radu pretože ma trápia už polroka zdravotné ťažkosti, nakoľko ma trápia časté bolesti hlavy od 2023 mesiac december mám často tlak v hlave.
Bola som aj na preventívnej prehliadke u všeobecného lekára a dozvedela som sa z elektronickej zdravotnej dokumentácie, v ktorej boli výsledky z labaku a bolo tam uvedené choroba krvi a krvotvorných orgánov, máte niekto skúsenosti s niečím podobným? Za rady a odpovede budem rada.
@kris_tin257 skúsim ísť priamo za lekárom ale ja som bola prekvapená, keď som sa prihlásila do elektronickej zdravotnej dokumentácie a uvidela som tam ten názov, podotýkam že nebolo to písané lekárom ale bolo uvedené meno osoby z labaku, ktorá zrejme zodpovedá za testy, predtým keď som chodila na preventívne prehliadky tak som nikdy toto uvedené nemala v zdravotnej dokumentácii.
@wewerka2156 nebála by som sa, keď som bola naposledy u lekára a bral mi krv tak toto som si našla v elektronickej karte, žiadnu chorobu pečene nemám 😀 takže nestresuj ide len o to pod akým kódom to lekár zadal do systému
@kris_tin257 Ja to mám takto, písala som že ja mám priamo výsledok z labaku a nepodpisal sa mi pod to lekár, tak je mi to divné
@wewerka2156 nehľadaj za tým nič, co je tebe. To je len pre poistovnu, aby preplatila príslušné odbery.
Okrem toho pol roka ťa bolí hlava a návšteva u neurologa je kde ? Už dávno si mohla mať za sebou odborné vyšetrenie a magneticku rezonanciu mozgu.
@wewerka2156 nehladaj si diagnózu je to normálny názov na odber krvi pod niečo to musia zarasit.Ked Ta bolí hlava to môže byť aj z krčnej chrbtice tak začni ortopéd, neurológ, RTG,
Treba sa opýtať obvodného lekára ktorý má výsledky, stačí mu zavolať veľakrát a cez telefón povie... Elektronický zdravotnú kartu netreba pozerať veľakrát sú tam bludy lebo lekári to zadávajú pod rôznymi kódmi a názvami kvôli preplateniu od poisťovne