Dobrý deň chcela by som poradiť. Stále som unavená točí sa mi v hlave a niekedy mám zvláštne pocity hlavne v noci pozriem sa na svoje telo ako keby bolo nevládne a nepatrilo k hlave dostanem strach rýchlo mi byje srdce a nemôžem sa nadýchnuť mám 2 deti chcela som schudnúť tak som menej jedla po oboch mi chybalo železo. Nechce sa mi nič robiť keď stojím ako jeby som padala k zemi chce sa mi plakať a vôbec nie som šťastná stále ma trápi postava chcem byť chudá. Oči mám ťažke a ako keny som zle videla nemôžem sa sústrediť na nič keď sa zapozerám do tmavéjo miesta tak vydím všetko čierné nemôžem rozmýšlať čo to je somnou ? Má niektorá skúsenosti dik
Mozno ti pri diete nieco chyba na unavu je horcik ale znie to akobY si nejedla tolko kolko telo potrebuje aby vobec fungovalo. Ak telo dlho hladuje ziskava energiu z vlastnych svalov.. Vstrebava ich.. Aj srdce je sval ! Isla by som za obvodnym koli unave... Moze to byt stitna zlaza, moja mama bolA stale unavena a mala stitnu. A za niekym co ti poradi v zdravej vyzive ak chces schudnut
@nadaa1 koľko vážiš, aká si vysoká, koľko máš rokov? Fakt je to také hrozné?
A este, ako vyzera tvoj jedalnicek pocas celeho dna?
@montemotherone vážila som 53 ale ja rýchlo priberám aj to je problém pribrala som na 56 a tetaz sa už nevážim bo nechcem radšej to vidieť
Tvoje stravovacie praktiky sú katastrofálne. Nepíšeš svoju výšku. Rovno Ti poviem, že to je na pomoc konkrétneho doktora. Zamestnaj si hlavu niečím iným a nie váhou, ktorá je určite pod normál.
Podla toho, co opisujes v zakladnom prispevku sa to vola depersonalizacia. Co ju sposobuje nie je jasne. Ale zas podla toho co riesis nizsie, nejaku vahu tak to tu riesis dva rozne problemy. Keby si mala depersonalizaciu, vaha ti je ukradnuta. No tak neviem, o co ti ide prioritne :D
A ked sa chces stravovat zdravo, o tom si treba nastudovat nieco a potom aplikovat. Nie dva dni "nezrat" a potom sa naladovat ako chladnicka 😂🙏
Skus sa poradit s odbornikom na stravu a nejake cviky. Lebo ked budes hladovat a potom zrazu si das lasagne, tak to je sok pre telo.
Neviem kolko merias ale aha 56 neni zas tak vela.... Jedz normalne akurat akua vynechat sladke a biele pecivo... S tymi ostatnymi problemami zajdi urcite k dr na testy... Krv y obraz stitna zlaza a tak.
@nadaa1 Psychika, anémia. Treba ísť na preventívku k obvodnému doktorovi. Zistí vám hodnoty v krvi. Ak chcete schudnúť, skúste obmedziť biele pečivo, cestoviny, múčne jedlá. Sladkosti vynechajte. Ak nie ste vegetariánka, jedzte mäso na minime oleja so zeleninou, chuť na sladké zažeňte lyžicou medu. Musíte mať pevnú vôľu.
@nadaa1 no ty máš otrasný jedálniček, ale chýba je bohužiaľ v hlave, takže treba začať najprv tam...pokial si toto nevyriešiš nikam sa neposunieš....a buď hlasovať alebo sa napratat tiež nie je pre telo dobre....
Takže zájdu za lekárom, nech ťa pošle k psychológovi a môžeš pri normálnom jedení začať pracovať na postave..56kg nie je nič a vhodnými zvukmi si vieš pekne vyformovať postavu...len tak mimochodom by ma zaujímala tvoja výška
ahoj ak chces napis mi ip pokeciame sukromne 😉
Jedavas dostatone? Ci hladujes? Mne to pride ako zaciatok psychickych problemov