Choroba a únava

12. jan 2024

Syn je veľmi zahlieneny,začalo to laryngitidou a prešlo do vlhkého kašľa,z nosa mu nič nejde,ale hlieny mu stekajú do hrdielka .Tak chorý ešte nebol,úplne iné dieťa,dr dala Klacid a stoptisin,môže byť taký unavený z antibiotík celé dni prespí a dnes sa aj pogrckal z kašľa .Ako mu pomôcť tie hlieny dostať von??!

majamat
12. jan 2024

preco by mal byt unaveny z ATB?
ved je chory, z choroby je unaveny.

pribinak
12. jan 2024

Unavený je z choroby. Veď to je nirmalne že je vyčerpaný ak zdravotné nie je ok

Daj aj probiotiká keď užíva antibiotiká

autor
12. jan 2024

@majamat viem ,že z choroby ale ako začal brať antibiotiká ešte viac

majamat
12. jan 2024

priebeh ochorenia sa meni,. mozno je infekcia zavaznejsia a navyse deti casto na zaciatku maju este energiu a neskor sa uz vycerpaju a choroba ich dostane.

autor
12. jan 2024

@majamat pravda

viestta
12. jan 2024

Aj dospely je z choroby vycerpany, unaven, preco by z nej nemalo byt unavene a vycerpane dieta?
Na uvolnenie hlienov su dobre inhalacie alebo naparovanie

anjelik64
12. jan 2024

Možno mu nesadli antibiotiká, treba pozrieť v príbalovom letáku kontraindikácie, možno zmeniť antibiotiká. Ale určite by som mu varila bylinkové čaje samozrejme bez cukru - Pri vykašliavaní pomôžu napríklad tymián, podbeľ, skorocel, šalvia či pľúcnik. Pri suchom kašli zase pomôže materina dúška, lipa či sladké drievko. Pri nachladnutí a „pokašliavaní“ sú obľúbené aj čaj bazový, zázvorový či harmančekový. Väčšina z týchto čajov sa môže podávať aj deťom. na internete sa dá toho nájsť veľa, ale tiež nech je veľa ovocia zeleniny, zeleninovú zdravú polievku. A mal by brať kazdy deň vitamín C a aj vitamíny skupiny B, tkz B Komplex, magnézium, samozrejme množstvo kt. je určené pre deti. Obmedziť sladkosti. Skoré uzdravenie želám 🍀