Chodíte na preventívne gynekologické vyšetrenie pravidelne?

osemsmerovka
18. dec 2012

Počula som,že ked sú stery v poriadku stačí chodiť raz za dva roky,nie každý rok.

machovalucka
18. dec 2012

ja chodím raz do roka a ked mám problém tak idem tiež a plus aj na sono prsníkov 🙂

brumka
18. dec 2012

kazde 2 roky na vytery ale na preventivku kazdy rok, nikdy nevies co sa moze stat

trish31
18. dec 2012

Ja chodim na preventivku raz za rok,ak sa mi nieco nezda,necakam a idem k lekarovi hned.Ale narok na preventivku mas raz za rok alebo raz za dva roky,zavisi od poistovne.

mimikas
18. dec 2012

ja chodim poctivo na preventivku a stery kazdy rok

zuzana17
18. dec 2012

Chodím pravidelne 😉

nikolik88
18. dec 2012

ja chodím raz za rok na preventivku a kazde 2 roky na vytery 🙂

janie80
18. dec 2012

Chodim pravidelne kazdy rok... Kazdy rok mi robi stery, kazdy druhy sono prsnikov... Ked sa mi nieco nezda, idem aj mimo terminu prehliadky... Je to moje telo, nechcem mat raz vycitky, ze som sa zariadila podla toho, co som niekde pocula alebo citala, ze staci...
Platim si nie male zdravotne odvody, tak sa snazim vyuzivat vsetko, co mi poistovna preplaca - pre moj kludny spanok, ze som nic nezanedbala... 🙂

nika5214
18. dec 2012

chodim každy rok na preventivku a aj na stery ktore mi robi každy rok netreba to zanedbavat 🙂

piiiipiii
18. dec 2012

ja chodim dvakrat za rok . naposledy mi zistili cystu a dost narastla . pred pol rokom este nebola vidiet a o pol roka mala 5 cm . takze radsej 🙂

balimka
18. dec 2012

raz ra rok ... za tu strasnu sumu, co platim sukromnemu centru - nech ma aspon skontroluju ci je vsetko ok ...

jasminet
18. dec 2012

posledne 3-4 roky chodim pravidelne 1x rocne aj na preventivku, stery aj sono prsnikov, predtym sa priznam som to zanedbavala

bubo1104
18. dec 2012

ja chodím každý rok , pravidelne . Keď sa mi niečo nezdá , tak idem aj normálne na vyšetrenie , tiež na sono prsníkov raz za 2 roky . Prevencia je dôležitá aj keď nič nebolí , nesvrbí alebo nepáli . Je lepšie niečo závažné odchytiť včas , ako potom ľutovať , keď už je zle .

lucka1987
18. dec 2012

na preventivku chodim kazdy rok. a aj stery mi robia kazdy rok... takto nieco nezanedbavam... jednak preto, ze planujeme dalsie babo do buducna, a jednak, ze zdravie mam len jedno...

galaxy
18. dec 2012

Ja chodím pravidelne každý rok. Nevedela by som žiť v neistote a dúmať, či je všetko v poriadku. Tak pre môj pokoj duše idem.

lucikatn
18. dec 2012

po tom čo ma dr. zvozil keď som prišla po 3 rokoch tak už chodím pravidelne každý rok (keď sa mi podarí aj 2x)

zuzanka.h
18. dec 2012

jasné ročne na stery a prsníky 2-3 krát do roka...

enigma7
18. dec 2012

odhali gynekolog aj problemy s mechurom pri preventivke? vaginalym sonom?

lejlla
18. dec 2012

Ano chodim pravidelne kazdy rok aj ked mam stery ok idem...

dukokatka
18. dec 2012

kazdy rok na ster a kazdy druhy na sono prsnikov.

jedina30
18. dec 2012

Co je za otazku...??ak sa staras o seba a zalezi ti na vlastnom zdravi,tak na prehliadky chodis.. 😉 tak ako ja...nikdy nevies... 😒

cicuska9999
18. dec 2012

ja chodim 2 krat do roka na preventivku a 1 krat na ster

kris557
18. dec 2012

gynek. na preventívku každý rok a obvodnému sa chodí každé 2 roky

zanin
18. dec 2012

samozrejme ze chodim pravidelne raz za rok a vtedy mi robi aj cytologiu. A raz za rok aj sono prsnikov.

littledevil
18. dec 2012

Samozrejme 1x do roka, vtedy mi robi aj sono prsnikov a kazdy treti rok cytologiu...

fortress
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabulka1
18. dec 2012

stery mozes mat jeden rok vporiadku a druhy nie kazdy rok treba ist na prehliadku aj ked sa dobre citis nic ta to nestoji a vies ze si vporiadku

anda2
18. dec 2012

ja chodím každý rok na stery a tento rok som bola objednať aj na sono prsníka, raz za rok ta to nezabije a vieš že si ok

simonkazga
18. dec 2012

Chodievam pravidelne raz do roka na preventívku. Radšej 50x počuť "všetko v poriadku" ako raz otázku "doteraz ste boli kde?" Ide predsa o tvoje zdravie.

sisaha
18. dec 2012

samozrejme, to je bez debaty. Cytologiu, aj preventivku kazdy rok. Aj ked cytologiu preplaca poistovna kazdy treti rok (v pripade dobrych vysledkov), ja si ju vzdy zaplatim.

klaudia587
21. aug 2024

Nechodim pravidelne, minule som bola asi po 6 rokoch.