Chodia predvolanky na preventívne prehliadky?

katka14794
21. feb 2013

Dobry den. Chcem sa spytat, ci chodia predvolania na preventivne prehliadky od gynekologa? A este jednu otazku mam: Ked navstivim gynekologa prvy krat a nebudem s nim spokojna, ci mozem vyhladat ineho bez toho aby som mu doniesla kartu od toho prveho. Dakujem za odpoved

nikolet_89
21. feb 2013

@katka14794 ahoj nechodia aspon nie mne...a kartu asi budes musiet doniest...ak je ti to blbe tak si mozes vymysliet, ze sa stahujes do ineho mesta a tym padom, si si nasla gynekologa po ruke 😉

zuzka38
21. feb 2013

@katka14794 nie a nie na obe tvoje otazky 😉

simca06022011
21. feb 2013

Nie predvolania mi nechodia, ani od gynekologa ani od ineho lekara... musim si to pamat. Pokial viem tak kartu si vie vyziadat aj novy lekar, nemozes byt u viacerych, takze bud si to vypyta on alebo budes musiet ist ty. A novodobo nechcu davat karty do ruky vobec, cize to budu riesit iba lekari medzi sebou / resp. sestricky... ak budu mat zaujem.. ak nie tak sa prebehnes niekolko krat 🙂

trnka77
21. feb 2013

@katka14794 gynekológ neposiela oznámenie o preventívnej prehliadke,pri každom lekárovi podpíšeš papier o starostlivosti a zmeniť ho môžeš po pol roku.... 😉

mami.sk
21. feb 2013

@katka14794 predvolania na preventívne prehliadky od lekára nechodia. Ja som si aktivovala zasielanie sms v mojej zdravotnej poisťovni Dôvera a vždy mi pošlú sms, že sa blíži termín preventívnej prehliadky u všeobecného lekára, gynekológa a stomatológa 😉
čo sa týka zmeny lekára, môžeš si ho zmeniť po pol roku 😉

asfodelka
21. feb 2013

@katka14794 no v Kosiciach existuje aj gynekolog ktory posiela sms kedy mas prist na preventivku. moja sestra k nemu chodi. zacal posielat smsky lebo zeny nechodili nacas a jedna mlada pacientka mu zomrela pre neskoru diagnostiku rakoviny krcka maternice. mne moja dr. neposiela nic.

gabika7706
22. feb 2013

@asfodelka tak tak, aj ja k nemu chodim