Dobry den. Chcem sa spytat, ci chodia predvolania na preventivne prehliadky od gynekologa? A este jednu otazku mam: Ked navstivim gynekologa prvy krat a nebudem s nim spokojna, ci mozem vyhladat ineho bez toho aby som mu doniesla kartu od toho prveho. Dakujem za odpoved
@katka14794 nie a nie na obe tvoje otazky 😉
Nie predvolania mi nechodia, ani od gynekologa ani od ineho lekara... musim si to pamat. Pokial viem tak kartu si vie vyziadat aj novy lekar, nemozes byt u viacerych, takze bud si to vypyta on alebo budes musiet ist ty. A novodobo nechcu davat karty do ruky vobec, cize to budu riesit iba lekari medzi sebou / resp. sestricky... ak budu mat zaujem.. ak nie tak sa prebehnes niekolko krat 🙂
@katka14794 gynekológ neposiela oznámenie o preventívnej prehliadke,pri každom lekárovi podpíšeš papier o starostlivosti a zmeniť ho môžeš po pol roku.... 😉
@katka14794 predvolania na preventívne prehliadky od lekára nechodia. Ja som si aktivovala zasielanie sms v mojej zdravotnej poisťovni Dôvera a vždy mi pošlú sms, že sa blíži termín preventívnej prehliadky u všeobecného lekára, gynekológa a stomatológa 😉
čo sa týka zmeny lekára, môžeš si ho zmeniť po pol roku 😉
@katka14794 no v Kosiciach existuje aj gynekolog ktory posiela sms kedy mas prist na preventivku. moja sestra k nemu chodi. zacal posielat smsky lebo zeny nechodili nacas a jedna mlada pacientka mu zomrela pre neskoru diagnostiku rakoviny krcka maternice. mne moja dr. neposiela nic.
@asfodelka tak tak, aj ja k nemu chodim
@katka14794 ahoj nechodia aspon nie mne...a kartu asi budes musiet doniest...ak je ti to blbe tak si mozes vymysliet, ze sa stahujes do ineho mesta a tym padom, si si nasla gynekologa po ruke 😉