Chĺpky pod nosom

tinyx
26. aug 2016

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať vás, ako si odstraňujete chĺpky pod nosom, viem že je veľa spôsobov, no mňa hlavne zaujíma "vybielenie" teda farbenie chĺpkov, nakoľko som to hľadala aj tu, ale nikde som nič nenašla. za každú radu ďakujem 🙂

tyelde
26. aug 2016

pinzetou x) nechcem si predstaviť mať dvojfarebné "fúzy" keď to bude vyrastať 😀

majkaska
26. aug 2016

@tinyx ja pouzivam voskove pasiky. staci raz za mesiac a mam pokoj. vobec nieje pravda ze dorastaju hrubsie a tmave. je to trocha bolestive ale fakt ucinne.

luciannka83
27. aug 2016

normálne kúpiš farbu na vlasy a zafarbíš. No keď máš čierne fúzy, môže ti chytiť do žlta. CHoď si to dať raz spraviť ku kozmetičke a nenápadne povyzvedaj 🙂

kukucka12
27. aug 2016

@tinyx neodporucam odfarbenie,sama si to nespravis,treba mat prax,pinzetou je to bolestive.Najlepsi sposob je sikovna kozmeticka,ktora ti chlpky odstrani depilacnym voskom.

luciannka83
27. aug 2016

@kukucka12 depilačným voskom si odstráni aj doma 🙂

kukucka12
28. aug 2016

@luciannka83 videla som niekoľkokrát ako si ženy ,,odborne,, odstránili ochlpenie samé doma ☹

luciannka83
29. aug 2016

@kukucka12 no kto to nevie, nech ide ku kozmetičke 🙂 kozmetičky používajú zvačša tie isté depilačné pásky, čo sa dajú kúpiť v obchode. A tie si viem kúpiť aj ja aj si ich nalepiť 🙂

kukucka12
29. aug 2016

@luciannka83 nalepiť možno,len čo ďalej 😒 ...profi kozmetička pri práci používa prípravky,ku ktorým sa bežný spotrebiteľ nedostane a už vôbec si ich nekúpi v bežnej drogérií,na depiláciu sa používa špeciálny vosk,kt.sa ohrieva v na to určenej nádobe,kozmetička,ktorá si kupuje prípravky v drogérií a potom ich aplikuje v tzv.salóne sú veľké,,odborníčky"...ja by som k takej určite nešla 🙂

luciannka83
30. aug 2016

@kukucka12 ja som si robila pred nedávnom kurz a praxovali sme u jednej kozmetičky a ona používala tie voskové pásiky, čo sa dajú bežne kúpiť v drogérke. Neviem čo používajú iné kozmetičky, lebo ich služby veľmi nevyužívam. Ja si vystačím aj sama 🙂

son1cka
30. aug 2016

Používam dlhé roky depilacne pásiky z DMka.Striham si z tych na nohy ...Raz za týždeň, už je to rituál...

erickatt
30. aug 2016

My v salóne máme len profi výrobky. Z drogérie max servítky a cd tampony

erickatt
30. aug 2016

@tinyx rozhodne k dobrej kozmeticke

kukucka12
30. aug 2016

@luciannka83 presne také ,,odborníčky" som mala na mysli,tie rýchlovýkrmné kurzy vás super pripravia na cestu tzv,kozmetičky 🤐

6699333
30. aug 2016

Ja si depilujem doma a tu som 😉

son1cka
30. aug 2016

Ja depilujem doma tiež som tu.A mám len obyčajné Balea depilacne pásiky 😂

4zelka4
1. sep 2016

Ja si nežiaduce chĺpky nestrihám, neholím, ani nedepilujem. Používam zosvetľujúci krém na chĺpky Jolene creme bleach a stačí mi ho aplikovať raz za pár týždňov. Tento krém používam aj na zosvetlenie obočia.

mariana44
1. sep 2016

Tiez si depilujem doma uz roky a vstko je ok...jednoduche rýchle a pohodlne... 🙂

airaw
1. sep 2016

ja pouzivam pruzinu 😀

andreamini
1. sep 2016

môžem sa spýtať airaw ja používam pinzetu, ale mám aj tú pružinu doma, ale s tým mi to akosi nejde tak že ako na to? vopred ďakujem za rady. 🙂

andreamini
1. sep 2016

@airaw môžem sa spýtať ja mám doma tiež pružinu ale nejako mi to s tým nejde. Tak, že ako na to? Asi mám zlú taktiku.

airaw
2. sep 2016

@andreamini tazko povedat, ja som si raz pozrela nejake video na youtube a potom skusala pred zrkadlom a skusala 🙂

andreamini
2. sep 2016

@airaw ďakujem velmi pekne za radu, určite si niečo pozriem aj ja a skúsim či sa mi to bude dariť a ešte sa chcem spýtať či je to bolestivé. Ja momentálne použivam pinzetu a to veru bolestivé je, ale čo už musím vydržať, lebo ja keď som tú pružinu dostala tak mi povedali, že je to velmi dobrá vec a že to nie je údajne bolestivé, ale po niekoľkých neúspešných pokusoch som ju odložila do šuflíka a vrátila sa k pinzete. 😒 🙂

airaw
3. sep 2016

@andreamini vsetko co ti vytrhne chlp je bolestive

tamtamka26
3. sep 2016

@tinyx tiež používam Jolen krem na vybielenie. Nie su žlté, takmer ich nevidieť. Krem stal 10eur a mam ho uz 1,5 roka ten istý.

tamtamka26
3. sep 2016

@andreamini čo za pružina? Ešte som to nepočula...

nada89
3. sep 2016

@tamtamka26 kde prosim ta ten krém kupuješ? Nenašlo mi nic na nete.. Dakujem.

violet77
3. sep 2016

Ja používam z avonu taky depilacny krém na chĺpky na tvary, natriem a cca po dvoch minútach umyjem aj s chlpkami

4zelka4
3. sep 2016

@nada89 Jolen creme bleach kúpiš aj na ebay.co.uk za celkom lacný peniaz a ako píše @tamtamka26 - chĺpky krásne vyblednú, nie sú žlté alebo oranžové a krém vydrží dlho. Vrelo odporúčam 🙂

tamtamka26
3. sep 2016

@nada89 ja som ho nasla na MMB.