Ahojte.
Moja dcera má 14 určite viete aký tento vek je.Strašne ju trápia chĺpky nad hornou perou.Hanbi sa za seba,hanbi sa rozprávať s priatelmi a s chlapcami 🙂
Bola by som rada o nejaké rady.Určite to zo zihletkou neskusi a pinzeta strašne boli.Kupila si depilacne pásiky vôbec jej to nevyslo.Nevie či jej nepomohli alebo či to urobila zle.Poprosila by som nejake rady ako na to alebo ako spravne nahriat pásiky a pracovať s nimi.
Veci ako: ved ma 14 neriešte to-prosim napíšte 🙂
depilačné pásky sú dobré z DM, len nemôžu byť staré, potom to nefunguje, nahriať ich treba v mikrovlnke, nalepiť, počkať a ztrhnúť
Ahoj,ja som to riešila depilacnym krémom na tvár od Avonu a som maximálne spokojná.Nanesie,počká pár minút a zotrie.A chĺpky sú fuč.Veľa šťastia.😉
Baby, ja by som to depiaciou v 14r neriesila. Urcite su jemne, stacilo by zafarbit. Robia to kozmeticky za par supov a vydrzi to dlho. Myslim, ze sa da vygooglit aj nejaky domaci recept na farbenie. V kazdom pripade kozmeticka to spravi za 10min 🙂
Dufam ze to neni nejaka reklama 😜natrie za par minut zotrie a malo by byt ok...len vyskusat pred pouzitim aby nahodou nebola alergicka a nespalilo jej to kozu..
tiež by som odporúčala kozmetičku,
@petra006 uplne najjednoduchsie, najlacnejsie a najrychlejsie riesenie su voskove pasiky - ja som pouzivala Veet. Strhnes to za sekundu, bolest si dcera ani nestihne uvedomit a na par tyzdnov ma pokoj. Mne po case zacali rast ovela menej, tetaz mi uz ani nerastu, len sem tam si vytrhnem nejaky chlpok 🙂
nenne27 to len natrieť stačí a to pomôže? Nerozumiem tomu
Natries...nechas posobit 10min a potom zoskrabnes prilozenou takou lopatkou...mne to vyhovuje ale kamoska mala cervenu tvar a stipalo ju to preto hovorim vyskusat pred pouzitim
Ja som sa pokusala sama s pasikmi ked som bola teene...ale vzdy mi niekde ostal vosk...nevedela som ich spravne aplikovat...odporucam kozmeticku, na SR to nie je drahe a aspon to bude mat urobene profesionalne, aj to menej boli lebo oni to uz maju v rukach 😉
jednoznacne laser. nie IPL intenzivne pulzne svetlo. treba hladat salon ktory ma pristoj na principe selektivnej fototermolyzy (napr Candela). jedno osetrenie vyjde cca 20eur, opakuje sa kazdych 6 tyzdnov, treba absolvovat cca 7_8 osetreni. ja mam za sebou podpazusie, bikiny, aj peru a bradu. zial, viem co je bojovat s chlpkami. naozajsom vyskusala vsetko. laser je najucinnejsi a nema vplyv na 14rocny organizmus. ak ste z Ba, viem poradit salony kde maju ten pristroj. striedam ich podla toho kde je najvyhodnejsia cena
@pbra40
Preco nie IPL ?...ja to mam doma a zaujumali by ma rozdiely...dakujem
Tiez odporucam laser,nech sa dievca netrapi.Po nespravnom pouziti vosku moze mat vyrazky,zacervenanie a kazdy bude hned vidiet,ze tam nieco robila.Ak vosk,tak jedine u kozmeticky.
@erikavesela IPL je slabe v porovnani s laserom a nie je trvale. resp je kratkodobe. neznici sa tym trvalo vlasovy korienok. ak mate pristroj na domace pouzitie a mate cas a chut to aplikovat, urcite to pomoze. avsak ak to mate platit v salonoch, cena je rovnaka, urcite odporucam laser.
@pbra40
Dakujem😉
@erikavesela a zalezi aky mate doma. ak je to Phillips Lumea, kde sa cena pohybuje nad 350 eur, to uz sa oplati investovat do salonoveho osetrenia. je pravda ze to mozete aplikovat i na ine casti tela, ale mam pocit ze pristroje na domace pouzitie maju obmedzeny pocet vybojov. ale ja som to skumala 2 roky dozadu, takze mozno uz vyvoj pokrocil 😘
@petra006 treba strhnut v protismere rastu chlpkov..pasik nahrejes v ruke suchanim,nalepi sa nad hornu peru ,dobre pritlacis a strhnes v protismere rastu chlpkov..najprv nalepim na pravú stranu,pozdĺžne popri pere ,chytim dolný koniec pásika a strhnem..A takto ľavú stranu a hore.pouzivam roky balea pasiky.su naj.teraz som dostala od jeziska ipl pristroj..S tým by to mala vydržať aj pár mesiacov ..Len je to drahšia záležitosť..
@pbra40
Ja mam doma silk'n flash&go...je to ono?....je tam napisane Haarentfernung mit Lichtimpulz...myslim, ze v preklade by to mohlo znamenat nieco ako si pisala
@pbra40 prosím ťa môžeš napísať kontakt aj mne? nie som síce z BA ale chodím tam často, tak radšej pôjdem niekde na odporúčanie ako skúšať u nás. Ja mám tiež prolbémy s bradou, perou a dcéra aj s rukami, nohami. Vyskúšali by sme. ďakujem,
Inak vosk by som skúšala iba u kozmetičky. ke´d som to skúšala doma, tak občas sa mi akoby spálila pokožka, zostala červená potom sa šúpala, nevyzeralo to dobre.
@erikavesela ano, to je to Intenzivn epulzne svetlo
ahoj,najjednoduchsie u kozmeticky strhnut voskom,nie je to ani drahe a vydrzi 2-3tyzdne