Chĺpky nad hornou perou

petra006
30. jan 2017

Ahojte.
Moja dcera má 14 určite viete aký tento vek je.Strašne ju trápia chĺpky nad hornou perou.Hanbi sa za seba,hanbi sa rozprávať s priatelmi a s chlapcami 🙂
Bola by som rada o nejaké rady.Určite to zo zihletkou neskusi a pinzeta strašne boli.Kupila si depilacne pásiky vôbec jej to nevyslo.Nevie či jej nepomohli alebo či to urobila zle.Poprosila by som nejake rady ako na to alebo ako spravne nahriat pásiky a pracovať s nimi.
Veci ako: ved ma 14 neriešte to-prosim napíšte 🙂

dulazh
30. jan 2017

ahoj,najjednoduchsie u kozmeticky strhnut voskom,nie je to ani drahe a vydrzi 2-3tyzdne

danielahamar
30. jan 2017

depilačné pásky sú dobré z DM, len nemôžu byť staré, potom to nefunguje, nahriať ich treba v mikrovlnke, nalepiť, počkať a ztrhnúť

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jelenciatko
30. jan 2017

Ahoj,ja som to riešila depilacnym krémom na tvár od Avonu a som maximálne spokojná.Nanesie,počká pár minút a zotrie.A chĺpky sú fuč.Veľa šťastia.😉

korytnacka7
30. jan 2017

Baby, ja by som to depiaciou v 14r neriesila. Urcite su jemne, stacilo by zafarbit. Robia to kozmeticky za par supov a vydrzi to dlho. Myslim, ze sa da vygooglit aj nejaky domaci recept na farbenie. V kazdom pripade kozmeticka to spravi za 10min 🙂

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janci05
30. jan 2017

@akronop súhlasím, že najlepšie je ísť ku kozmetičke. tým vytrhávaním a voskovými páskami si pomôže len na chvíľu a po čase chlpy budú rásť aj tam, kde predtým neboli. dnes sa dajú pekne laserom trvalo odstrániť a je pokoj.

nenne27
30. jan 2017
nenne27
30. jan 2017

Dufam ze to neni nejaka reklama 😜natrie za par minut zotrie a malo by byt ok...len vyskusat pred pouzitim aby nahodou nebola alergicka a nespalilo jej to kozu..

kvetinka75
30. jan 2017

tiež by som odporúčala kozmetičku,

minnie55
30. jan 2017

@petra006 uplne najjednoduchsie, najlacnejsie a najrychlejsie riesenie su voskove pasiky - ja som pouzivala Veet. Strhnes to za sekundu, bolest si dcera ani nestihne uvedomit a na par tyzdnov ma pokoj. Mne po case zacali rast ovela menej, tetaz mi uz ani nerastu, len sem tam si vytrhnem nejaky chlpok 🙂

petra006
autor
30. jan 2017

nenne27 to len natrieť stačí a to pomôže? Nerozumiem tomu

petra006
autor
30. jan 2017

@minnie55
Dnes skúšala tie pásiky-žiadny rozdiel nevie či to urobila zle alebo niečo.Asi ich zle nahriala alebo ja neviem

nenne27
30. jan 2017

Natries...nechas posobit 10min a potom zoskrabnes prilozenou takou lopatkou...mne to vyhovuje ale kamoska mala cervenu tvar a stipalo ju to preto hovorim vyskusat pred pouzitim

petkovamiruska
30. jan 2017

Ja som sa pokusala sama s pasikmi ked som bola teene...ale vzdy mi niekde ostal vosk...nevedela som ich spravne aplikovat...odporucam kozmeticku, na SR to nie je drahe a aspon to bude mat urobene profesionalne, aj to menej boli lebo oni to uz maju v rukach 😉

pbra40
30. jan 2017

jednoznacne laser. nie IPL intenzivne pulzne svetlo. treba hladat salon ktory ma pristoj na principe selektivnej fototermolyzy (napr Candela). jedno osetrenie vyjde cca 20eur, opakuje sa kazdych 6 tyzdnov, treba absolvovat cca 7_8 osetreni. ja mam za sebou podpazusie, bikiny, aj peru a bradu. zial, viem co je bojovat s chlpkami. naozajsom vyskusala vsetko. laser je najucinnejsi a nema vplyv na 14rocny organizmus. ak ste z Ba, viem poradit salony kde maju ten pristroj. striedam ich podla toho kde je najvyhodnejsia cena

anicka245
30. jan 2017

@nenne27 nad týmto kremom dlho uvazujem, ale za ako dlho ti narastu chlpky? Nerastu potom tmavšie?

erikavesela
30. jan 2017

@pbra40
Preco nie IPL ?...ja to mam doma a zaujumali by ma rozdiely...dakujem

janinkapm
30. jan 2017

Tiez odporucam laser,nech sa dievca netrapi.Po nespravnom pouziti vosku moze mat vyrazky,zacervenanie a kazdy bude hned vidiet,ze tam nieco robila.Ak vosk,tak jedine u kozmeticky.

pbra40
30. jan 2017

@erikavesela IPL je slabe v porovnani s laserom a nie je trvale. resp je kratkodobe. neznici sa tym trvalo vlasovy korienok. ak mate pristroj na domace pouzitie a mate cas a chut to aplikovat, urcite to pomoze. avsak ak to mate platit v salonoch, cena je rovnaka, urcite odporucam laser.

erikavesela
30. jan 2017

@pbra40
Dakujem😉

pbra40
30. jan 2017

@erikavesela a zalezi aky mate doma. ak je to Phillips Lumea, kde sa cena pohybuje nad 350 eur, to uz sa oplati investovat do salonoveho osetrenia. je pravda ze to mozete aplikovat i na ine casti tela, ale mam pocit ze pristroje na domace pouzitie maju obmedzeny pocet vybojov. ale ja som to skumala 2 roky dozadu, takze mozno uz vyvoj pokrocil 😘

zuzicek88
30. jan 2017

@minnie55 aj ja ich pouzivam,su super

laura0107
30. jan 2017

@petra006 treba strhnut v protismere rastu chlpkov..pasik nahrejes v ruke suchanim,nalepi sa nad hornu peru ,dobre pritlacis a strhnes v protismere rastu chlpkov..najprv nalepim na pravú stranu,pozdĺžne popri pere ,chytim dolný koniec pásika a strhnem..A takto ľavú stranu a hore.pouzivam roky balea pasiky.su naj.teraz som dostala od jeziska ipl pristroj..S tým by to mala vydržať aj pár mesiacov ..Len je to drahšia záležitosť..

erikavesela
30. jan 2017

@pbra40
Ja mam doma silk'n flash&go...je to ono?....je tam napisane Haarentfernung mit Lichtimpulz...myslim, ze v preklade by to mohlo znamenat nieco ako si pisala

nenne27
30. jan 2017

@anicka245 nerastu mi tmavsie ale ja som svetlovlasa a celkovo malo ochlpena

racik
30. jan 2017

@pbra40 odporúčam presne to isté.. moja osobná skúsenosť a vynikajúce výsledky

kvetinka75
31. jan 2017

@pbra40 prosím ťa môžeš napísať kontakt aj mne? nie som síce z BA ale chodím tam často, tak radšej pôjdem niekde na odporúčanie ako skúšať u nás. Ja mám tiež prolbémy s bradou, perou a dcéra aj s rukami, nohami. Vyskúšali by sme. ďakujem,

Inak vosk by som skúšala iba u kozmetičky. ke´d som to skúšala doma, tak občas sa mi akoby spálila pokožka, zostala červená potom sa šúpala, nevyzeralo to dobre.

pbra40
31. jan 2017

@erikavesela ano, to je to Intenzivn epulzne svetlo