Ahojte žienky 🙂
Prosím, Vás mám takýto chúlostivý problém. V okolí bradavky a pupku sa mi objavilo zopár dlhých, tmavých chĺpkov. ☹ ☹ ☹ 😒 Prosím Vás, z čoho to môže byť? Môžem si to klasicky odstrániť žiletkou? Ďakujem. 😉
skús voskom 😀 😀
nie,nie,, žartujem 😝 stačí žiletka
au,no s pinzetou by som to neskúšala,veď sa pociká od bolesti.a zasa ke´d oholí jeden dva chlpky, tak sa to nemôže až tak zhoršiť 🙄
Ahoj,kludne si to ohol ziletkou,nezhorsi sa ti to a nebudu sa ti vytvarat ani dalsie 🙂 ziadnu pinzetu nepouzivaj,lebo sa po..res od bolesti...
Jasne, ze pinzetou.. Tie štyri chĺpky zvládneš.. No mna by zase vzivote nenapadlo so ziletkou.. 🙂
@staffi9 urcite nie pinzetou ani ziletkou!!!! Odporucam laserovu epilaciu niekde na blizku v salone si vyhladat kde to robia. Stoji to vsade cca prsia 17 a brucho 20. Ja som bola na to prvy krat mala som pokoj 1.5 mesiaca potom druhe sedenie pokoj 3 mesiace a potom treti krat a mam klud. Pinzeta a ziletka cele zle.
božinku, pinzetou niee.veď sa to môže zapáliť, a až potom bude mať rošambo 🙂
@majuskabobi ja som to skusala pinzetou tak sa nezapali nic skor zo ziletkou. Ale rastu silnejsie stou ziletkou aj pinzetou ale je to kratkodobe. Nic to neriesi
@rica1 no ja ti neviem, ja mam tiez jeden chlpok, a ja ho zrezávam žiletkoou.je pravda, že zhrubol,stmavol.ale žiadna epidémia.no ale na pinzetu by ma nik nenahovoril...
ahoj... ja si to klasicky vytrhavam pizetou... vobec to nie je bolestive... 🙂
žiletkou určite nie začnu dorastat a hrubnut ,ale pinzetou uplne v pohode tahaj opatrne a vobec to nebolí ja to robím pravidlne raz mesačne neaké tri štyri chlpky 😀
to je hormonalna porucha a objavuje sa to pri polycystických vajenčikoch ..zvyšený testosteron...mam to tak presn viem...a ine problemy spojene s PCO..
@maminka1986 polycysticke vajecniky urcite nemam ani som nikdy nemala....a toto mam uz asi 15 rokov
@sylvia217 Inak vsetko uplne hladke - pod pupkom, stehna - vobec nic...
@mircalla o PCO nemusiš ani vedet pokial maš ok cykly...ale prejavi sa to takto a určite to nieje normalne aby žena mala chlpky na bradavke apupku! takže je to o tom určite...pekný den
@maminka1986 myslim, ze som absolovovala milion vysetreni kvoli problemu s otehotenim vratane laparky - ale ten bol nepriechodne vajcovody a nie PCO. tiez x krat robeny hormonalny profil, folikumetrie a asi dalsich miliardu vysetreni a najlepsie viem, ci mam PCO alebo nie....dakujem za poucenie. este nieco?
inak toto som tak narychlo vygooglila, takze ak chce kazdmu vsugerovat, ze ak ma par chlpkov na bradavke ma rovno polycysticke ovaria, tak prosim
Neľakajte sa, keď si objavíte v okolí dvorcov chĺpky. Nemusíte s hanbou každému hovoriť, že máte chlpaté bradavky. Nie ste totiž medzi ženami jediná. Takmer každá piata žena má jemné ochlpenie nielen na brušku, ale aj v okolí bradaviek. Vytrhávane bradavkových chĺpkov pinzetou sa však neodporúča.
@maminka1986 nepresviedcaj kazdu, prosim, o svojej pravde :D
ja nemam ziadne zenske problemy a chlpky mi teda rastu a urcite musim kazdy mesiac vytahovat nejake :D rast chlpkov je nam prirodzeny :D
@maminka1986 napisala si citujem:
ale prejavi sa to takto a určite to nieje normalne aby žena mala chlpky na bradavke apupku! takže je to o tom určite...pekný den
urcite.... a este raz urcite...
ja dam skor na lekarov (vratane ceskych) - ako tvoj nazor....zhodou okolnosti som si na 100% percent ista, ze PCO nemam a predpokladam, ze ani vacsina z nas v tejto diskusii
ano, moze to byt priznak PCO, ale vobec nemusi....to ma dost daleko od urcite
@mircalla zaujimave že mne to potvrdili práve lekári že to býva tmave chlpky na miestach kde by na žene nemali byť 🙂)) asi z brucha to nemam predstav si 🙂 a k tomu som zdravoťáčka tak sa prosim nehraj na mudru píšem to čoje overené vedecky ked je zvyšený testosteron...
ahoj zrejme to bude s hormonov. ano mozes si ich odstranit žiletkou.