Chirurgické odstránenie zubu múdrosti

chiccco
16. dec 2014

Prosím vas robili to niekomu v okolí Piešťan,aleb o v Trenčíne ? Poradte nejakeho dobrého zubara který ma celkem nezrujnuje,dcerka ma uzku klenbu a nemaju jej kam rast tak jej nich maju chirurgicky odstranit lebo jej tlacia na okolite zuby a mává hrozné bolesti.Dakujem za rady.

ivivaiveta
16. dec 2014

ahoj, ja som s tym bola az v BB, lebo sa mi na to nechcel nikto chytit, koren bol tak stoceny, ze mi mohli narusit mimiku tvare...ozaj vyberaj správneho zubara...v PN som sice skusila jedneho zubara, ktory sa na to podujal, ale po vysetreni som si povedala, ze radsej budem hladat dalej, lebo to bol masiar..

vevericka124
16. dec 2014

@chiccco v Tn u mehdiho vola sa to us center tusim, robili mi tam obidve osmicky ktore boli lezato cize mi ich vysekavali z kosti a fakt odborne, samozrejme ze to po oziveni boli ale tak lad a klud pomahaju, ale nezapalilo sa mi to, neostala mi tam ziadna cast zuba a zasite to bolo tiez dobre, takze len odporucam, k nemu posielaju aj pripady z okolia s ktorymi si nevedia radi ostatny zubari.

chiccco
autor
16. dec 2014

@vevericka124 dakujem pekne aj si prosim ta platila nieco a treba sa tam objednat alebo rovno ist

vevericka124
16. dec 2014

@chiccco treba sa objednat urcite a povedat ze co potrebujes aby oni vedeli ze to bude nadlho aby is vedeli objednat dalsich pacientov, ja som tam napr pri prvom lzube bola cez hodinu, a pri druhom skoro hodinu.
platila som neviem ci okolo 100 eur? tusim sa mi zda, ale ja som bola spokojna lebo moj zubar co u neho normanle som si pyta skoro 200 takze ja som usetrila, ale co viem za toto sa vsade takto plati, lebo to je uz stomatochirurgia...

pilinka1
16. dec 2014

ja chodím do Piešťan do Smile clinic a pred cca mesiacom mi tam trhali osmičku. je to súkromné centrum prvá konzultácia je bezplatná, platíš len za OPG snímku, ak ju nemáš odinakiaľ a na tej konzultácii sa dohodne, čo ako a za koľko. Ja som tam spokojná.

silviaaa21
4. máj 2015

@vevericka124 Takže ti ich nerobil naraz? Ja som sa tam tiež objednala, počula som len chváli, tak dúfam, že to bude v pohode. Pôvodne som mala ísť do Martina, tam je to s odporúčaním a bez poplatkov, ale mám to ďaleko, tak radšej TN. A ako dlho ťa to bolelo.

vevericka124
5. máj 2015

@silviaaa21 nie nerobil mi to naraz, len mi to robil taky zubar ktory tam uz nerobi, tak neviem ako to tam teraz je,
ten prvy ma bolel len tak 2 dni v pohode ale druhy skoro tyzden,

22leona
7. máj 2015

Caute baby, mne trhali 2 osmicky asi pred 3 rokmi v Bratislave naraz, hornu aj dolnu.. vo stvrtok som bola na trhani a v pondelok som uz bola v praci, bez opuchu, bez bolesti.. uzivala som Wobenzym, boli to obrovske davky, ale oplatilo sa... urcite odporucam ho uzivat 🙂 ake davky sa maju brat ti poradia v lekarni ..myslim ze to bolo 3 x denne po 10 tabliet..drzim palce