Zajtra ma caka... zub mudrosti . Prosim Vas co ma caka ? Mam strach 🤢
@diaalex mne ho vcera skusal vytiahnut zubar a trapil ma hodinu uz som az plakala... bolest . A ostal mi tam len hrot korena.
No, mlj zub mudrosti chcela vytiahnut moja 70 rocna zubarka par tyzdnov pred odchodom do dochodkunso slovami "skusime a ked to nwpojde pojdete chirurgovi" tak som si rovno vypytala listok na chirurgiu 😁 ak si z BA odporucam MUDr. Tudika na klinike Ylux. Prisla som, pichol umrtvovacku, potom sa sice 45 minut trapil s tymi mojimi zatocenymi korenmi ale vytiahol a na druhy den som ani nevedela ze mi v tej puse nieco robil. Aj kolegyne v praci ze vsak vobec nemam napuchnutu pusu, no, nemala som 😁👍 takze ak natrafis na spravneho lekara, nebude to nic hrozne. Drzim palce 💪💪🍀🍀
@mariamagdalena212 hrot je najhoršie 😞 mne tam tiež ostal ale po 45min ho vybral… môj zubár mi vyberal prvý zub až mi prepichol kanálik a museli mi to šiť … preto som teraz zvolila zubára ktorý sa na toto špecializuje
@diaalex mne vcera dlatom pichol do krku 🤧
@mariamagdalena212 ja som mala časť neprerezanú, takže mi ho rezal z ďasna a šil. Pri trhaní sa mu zlomil, ale rýchlo ho vytiahol. My máme tuná šikovných chirurgov a aj napriek tomu, že to znie strašne som nič necítila 🙂. No s takou dušičkou som tam išla, že sa so mnou aj kreslo triaslo 😃🤦. Mám príšerný strach aj z obyčajného vŕtania takže toto bolo čosi neopísateľné. Potom dva dni som bola trošku mimo, ale bolo to zvládnuteľné 🙂 . To čo je po trhaní už zvládam dobre len keď tam mám ísť to je iná káva 😅.
@mariamagdalena212 ja som si ho dala vybrať vo februári 🤗 bola som u súkromníka, ktorý sa tomu venuje, najprv spravil rentgen a neskôr ho vytiahol, zašil, dal lieky na bolesť a o týždeň výber stehov 🤗