Ahoj,
Má niekto z Vás skúsenosti z odstránením očného jačmeňa (Dospelý)? Zaujímalo by ma koľko trvá zákrok a koľko treba mať prelepené oko.
Vopred ďakujem 😊
@salonka22 ďakujeeem, to si ma potešila. Zajtra ma to čaká, tiež idem do Nemocnice.
@femme_fatale_svk drzim palce!
@salonka22 ďakujem veľmi pekne 😊
My oko prelepujeme kvôli tomu,aby sa do ranky nedostala infekcia,v tomto počasí zvlášť je to možné.Doma v izbe ak si odlepíte,tak je to riziko menšie...preto potom na druhý den sa ide na kontrolu,či je ranka po zákroku ok.A samozrejme nešoferovať s prelepeným okom,dávame doň aj mastičku,takže to videnie potom je rozmazané.
@janinah ďakujem za info. Dnes som akurát bola, oko mi prelepili aj mastičku mi dali, že až zajtra ráno si to mám odlepiť a najprv premyť repíkom a potom si dávať masť (tobradex).
@femme_fatale_svk dobrý deň, viem že to už je skoro 5 rokov, čo ste boli ale tiež má čaká odstránenie jacmena chirurgicky. Dost sa toho bojím, preto sa chcem spýtať ako to prebiehalo , cítili ste niečo - bolesť či zabrala anasteza? Koľko injekcii sa pichá?
@femme_fatale_svk Ahoj, mojmu priateľovi to robili v nemocnici, trvalo to asi polhodinu, prelepene oko potom nemal.