Ahojte, zaujimaju ma rady tych, ktory maju skusenosti. Kedze som nasla dva produkty s chininom a velkym cenovym rozdielom, neviem, ci radsej zainvestovat do drahsieho 😊 Milva sampon 2€ - Klorane sampon 12 €
Roky pouzivam Milvu, chininovy striedam s inymi napr. teraz so sipkou. Vzdy mam dva tri druhy plus vodicka a maska. Vlasy prestali tak strasne padat. Ale je pravda, ze ak mas suchy typ vlasov treba kondicioner. Mne sa rychlo mastnia ale konce mam suche a na tie pouzivam olej na vlasy z dmky
Mám šampón aj vodičku od Milvy 🙂 malinký šampón a stál okolo 2-3€ + poštovné a hneď sa tá suma zvýšila čiže to neni až tak lacné.Používam ho nie pri každom mytí hlavy (vlasy si umývam každý deň) a vždy si najprv vlasy umyjem normal šampónom a potom až chinínovým pretože na prvý raz nepení tak akoby mal a keby ho mám dať zas veľa tak by ma to finančne zrujnovalo 😃Po tom šampóne sú vlasy extra suché treba k nim aj nejaký kondicionér.Mne určite milva pomohla lebo som mala dosť zničené vlasy ale u každého je to iné.Na internete je milión recenzií a raz to niekto chváli a raz zas nie 🙂 treba vyskúšať..Dúfam ,že som pomohla 😊