Ahojte zienky...prosim ktora ste si presli chemoterapiou (alebo vasi blizky) a po nej vyraznym poklesom bielych krviniek a pichli Vam liek Neulasta?? Mali ste neziaduce ucinky? U nas sialena bolest hrudnej kosti a celeho tela..az na nevydrzanie. Uz treti den po pichnuti Neulasty. Zabrala aspon ta Neulasta a upravilo sa to? Budem vdacna za kazdu skusenost😢
@skyahiah dakujem Ti velmi pekne za odpoved..aspon trosku si ma ukludnila. Profesor chemoterapeut bic nevravel o takychto vedlajsich ucinkoch takze nas to doma sokovalo.
A pomohol ti ten liek na obnovu krviniek? Upravilo sa to?
Prajem vela zdravicka❤
@scandinavia este som zabudla napisat, ano zabera to. Prave ta bolest je zjavne znamka toho, ze kostna dren pracuje viac ako je zvyknuta.
@scandinavia dakujem, tiez prajem vela zdravia a uspesne vyliecenie ❤
@skyahiah mozem predsa este jednu otazocku? Za kolko ta bolest po prvej davke pominula?
Najma ta bolest hrudnej kosti a krizov je tazko zvladnutelna aj s analgetikami.
Dakujem ti🌹
@teegreen a vies ze si sa trafila? Mame reishi ganodermu , od zaciatku chemo vyssie davky. Zaujimave je ze pri chemo neboli ziadne neziaduce ucinky, len mierna ranna nevolnost a nechut do jedla ale po tejto Neulaste je.to katastrofa😢
@scandinavia mne sa to vzdy stupnovalo k veceru, a druhe rano to uz bolo v pohode. vzdy som ich mala ale len na tri dni tie injekcie, takze sa to dalo zvladnut. A vecer ked som si dala nieco na bolest, tak mi to vzdy pomohlo.
Ahoj, ja som brala Zarzio, co je nieco podobne, tiez injekcie na tvorbu bielych krviniek. Dopredu ma doktori upozornili, ze mozu byt bolesti kosti a klbov. Brala som ho po kazdej davke cht., bolesti som mala prve dva razy, potom uz len raz za cas. Mna boleli hlavne krize. Ked je najhorsie, treba si dat nieco na bolest, mne pomohli Algifen kvapky, alebo Nalgesin. Bolest bola najhorsia vecer.
@scandinavia