Chemický peeling v Euroklinike v Trnave

syringa
12. dec 2012

Chcela by som si dať spraviť chemický peeling a ako som si zisťovala všetko možné o tomto peelingu, zistila som že pre úspech tejto náročnej procedúry je dôležité ako to kozmetička alebo dermatológ spraví. Keďže som z Trnavy, najradšej by som išla do Eurokliniky, a tak by ma zaujímalo či tu je nejaká žienka ktorá si tento peeling na spomínanej klinike dala robiť a ako je spokojná. Zaujíma ma ich prístup ku klientkám, aj postup, výsledky, či sa to oplatí vraziť do toho tie peniaze. Našla som na internete hrôzostrašné fotky na ktorých je žena 7 dní po chemickom peelingu, ale z úplne inej kliniky. Po tomto som trochu stratila odvahu. Potešia ma aj skúsensti žien ktoré si dali tento peeling robiť niekde inde a ako boli spokojné a či takto príšerne naozaj vyzerali po procedúre.

kikinkam
10. feb 2013

@syringa Ahoj! ja som bola na chemickom peelingu v Seredi v salone u Mirky Harmatovej. Urcite takto nevyzeram a bola som uz dvakrat. chystam sa este aspon 3x, aby to malo lepsi efekt.. Stalo ma to bez cistenia pleti 25eur. Najprv mi na plet naniesli ten peeling, oni tomu hovoria pekne -ze kyselinky, je to len nejaky gel ci co.. potom mi to zotreli, naniesli nejaky iny krem, ci gel a tvar osetrili ultrazvukom...to bolo prijemne teple. a na zaver ma nakremovala. plet som nemala ani cervenu! citila som len to, ze plet je vypnutá a to sa mi teda velmi pacilo. teraz citim, ze plet nie je taka mastna, jemnejsia a celkovo hladsia.. ja mam problem s akne, tak preto som si povedala, ze toto skusim a zda sa, ze zatial celkom fajn! 🙂

aduskatt
10. feb 2013

tiez som ani zdaleka nevyzerala takto.....osetrenie bolo prijemne, ziadne zacervenanie... bola som v tt na hospodarskej pri bille

monikajaco
10. feb 2013

dievcata tak to ste neboli potom na chemicky piling .... pretoze ten vam urobia len po dovvrseni 40 r. a hlavne dobry chirurg alebo odbornik ..a ano presne takto vyzera ta tvar ponom ... ja uz som sa stretla s tym ze u nas na slovensku sa davaju mena veciam ktore by sa mali nazivat uplne inak .... takze to ste mohli mat tak laserove osetrenie pleti a nie chem,. piling pretoze to by si fakt nerozchodila minimalne tyzdne aj dva a odlupuje sa cela stara "spalena" koza a ostane potom pokozna uplne ina a v ovela lepsiej kondiiciii .... neexistuje aby ti niekto urobil v 25 rokoch takyto piling .... a hlavne ta cena ktoru si uviedla je uplne ina uz to je jasne ze to nieje ten pravy zakrok ...
@aduskatt
@kikinkam
@syringa

aduskatt
10. feb 2013

@monikajaco hadat sa nechcem, ale laser okolo mna ani neutekal🙂
btw, nikde som sa zatial nedocitala, ze je tam podmienka veku 40 a viac( aj ked mne je to uz viacmenej jedno, lebo tych 25 som mala uz strasne davno🙂))

monikajaco
10. feb 2013

@aduskatt skor som to myslela k tej prvej babe co pisala ... nieje podmienka 40 rokov tak ako ani v inych skraslovacich kurach nieje podmienka ved taky ci onaky ale dobry chirurg ti hned povie co sa hodi k urcitemu veku ... ja mam vemli blizku kamaratku ktora to absolvovala bola som tam s nou a videla ju kazdy den je to zen aktora ma 47 rokov a prave pre take sa to hodi tak nam to bolo vysvetlene a vela som toho aj na youtube popozerala ... ten pravy piling ti odstani jemne mimicke vrasky nezrovnalosti na tvary odoberie vek jej snad aj takych 7-8 rokov ... tym ze je fajciarka ta tvar bola ochabnuta a okolopery mala kopec vrasok a pekne sa to skorigovalo ... ako sa vravy kazdemu veku nieco pasuje .. a co ja viem tak do 40 botox po 40 chem pilig a po 50 skalpel .... nam to bolo takto jednoducho vysvetlene .. samozrejme ze je toho strasne vela ja to pisem v jednoduchosti ;)

aduskatt
10. feb 2013

@monikajaco jasne🙂) tak taketo discipliny absolovat netuzim zatial🙂) myslim, ze pletova voda a krem to spravi🙂))), konieckoncov, na moj vek vyzeram fajn🙂))))))))

monikajaco
10. feb 2013

@aduskatt presne tak ... aj ja sudim podla tvojej foto ze mas este kopec casu 😉

aduskatt
10. feb 2013

@monikajaco no, neviem, kolko mi podla tej fotky hadas, ale ja som tym myslela, ze botox ani skalpel ma nelaka🙂))

monikajaco
10. feb 2013

@aduskatt vek je len cislo .... dolezite je ako clovek sa citi 🙂 a botox alebo skalpel vela ludi nelaka ;)

krasneleto
10. feb 2013

ja si myslim ze baby absolvovali osetrenie ovocnymi AHA kyselinami... po nich sa koza moze a nemusi supat, zalezi akym % kozmeticka zacina... prirodzena reakcia pokozky je stipkanie a zacervenanie... ale tato teta na obrazku vyzera ako keby jej dali hned 70%tnu... alebo po chemickom pilingu...

mareli
11. feb 2013

a pravy chemicky peeling urcite neurobi nejaka kozmeticka ale skor lekarka zamerana na esteticku chirurgiu. to je ako dat si pichnut botox u kozmeticky, to by som neriskovala, treba lekara, ktory studoval anatomiu predsa.
ja som raz videla taku reality nemecku, za tusim mesiac zmena zeny komplet so skraslovacimi zakrokmi na kliniky estetickej mediciny, po mesiaci sa z nej domov vratila ina zena. no a absolvovala medzi inymi aj takyto zakrok a ukazovali ako tyzden "trpela" koza sa supala, ale potom sa jej vytvorila nova babätkovska a vrasky boli fuc.
kozmeticky s oblubou pouzivaju aj kyselinu hyaluronovu ale kazda dr. z tejto oblasti vam povie, ze ucinok sa prejavi hlavne ak sa kyselina dopravi ihlou pod kozu a nie len namasti na tvar akoze 🙂 a sme hotove a pridte zas, treba 3-5 sedeni a blabla...

syringa
autor
12. feb 2013

Nakoniec som isla na chemicky peeling na inu kliniku. Uz som bola 2x, jedno osetrenie stoji 45eur ☹ tento tyzden pojdem 3x, nie je to take hrozne ako som sa obavala. Bola som cervena ale nie az takto, prvy tyzden supanie no des, chodila som ako strasiak, po druhom to bolo lepsie, supiny jemnejsie, nebolo to tak bijuce do oci. Len skoda ze som sa nenafotila pred a po, by som potom poslala aky to malo efekt.
Ja som sa rozhodla pre peeling pretoze mam stale akne, aj ked uz som skoro 40tnicka ☹ a rozsirene pory ktore zamaskovat je fakt praca pre hollywoodsku maskerku 😀 a prave chemicky peeling by mal upravit mastnotu pleti, vyriesit moje akne, zjemnit pory a jazvicky ktore mam po akne. Tak uvidim ako to vsetko dopadne. 😅

stalekrasna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubomirka19
15. mar 2014

syringa a ako to dopadlo? videla si rozdiel? bola si spokojna?

kubikovi
24. máj 2014

Takže ja som momentálne po prvom chemickom peelingu v živote,3. den za mnou, najprv som bola vyľakaná, čo mi ostalo na tvári, dnes ešte stále moja pleť vyzerá strašne, ale už aspon nesvrbí, uvidíme

tyna1212
5. sep 2014

Ahojte baby tiez som streti den po peelingu a som olupana od lic po bradu a cervdna...zmizne to zacervenanie?

rosa20
3. jan 2016

no takže ja som absolvovala chemický peeling (aha kyselinami). prvýkrát mi to kozmetička nechala na tvári cca 2-3minúty, lebo sa zľakla, že hne´d som sčervenala. cítila som len jemné štipkanie, asi ako keď som v minulosti používala pleť.vodu s alkoholom. cca na tretí deň som sa trošku šúpala, ale žiadna extra reakcia. po mesiaci som šla zas a povedala kozmetičke, nech mi to nechá dlhšie. tak nechala, lebo nejako extra ma to neštípalo. pleť som mala 2 dni krásne vypnutú. kde tu nejaká chrastička.prišlo šúpanie. ale na tretí deň mi to celé opuchlo (drobné pľuzgieriky), strašne svrbelo. takže radšej asi viackrát po pár minútach, ako takto spáliť tvár na jeden šup :( nuž, hrala som sa na hrdinku. toť moja skúsenosť s kyselinami. absolvovala som to kvôli aknóznej pleti. videla som krásne výsledky toho, ako to fakt pomohlo pri až "vredovej" pleti. ale je mi jasné, že telo treba aj zvnútra vyčistiť, nielen zvonka.