Žienky máte niektorá skúsenosti s chemickým peelingom na odstránenie pigmentových škvrn?
cibulovo octova tinktura zabera najlepsie 🙂
@obsadenemeno vazne? daj recept 🙂
Mne nezabralo nic, ani 'zarucene' domace recepty ani 'urcite' fingujuce kremy, jeden dokonca objednavany z usa lebo v europe sa neda kupit. Potom som to vzdala a zvazovala chemicky peeling alebo hocico mechanicke co by malo zabrat. Nakoniec som dala rste sancu kremu z dm na pigmentovw skrvrny, ta ich znacka a teda stal sa asi zazrak alebo co ale skvrny sa nie ze totalne stratili ale ani sa neobjavili uz druhe leto! To som pred tym musela pouzivat krem 50faktor a aj tak sa objavili, v zime boli stale viditelne aj pod makeupom. Teraz nic, v pohode bez kremu a ani bodka. Takze za mna vsetkymi 20timi odporucam
@stormie prosim aky krem??? Lebo ja tiez skusam kadeco
@stormie a keď sa môžem spýtať, ako dlho trvalo, kým sa stratili, tiež mám s tým problém. Síce mne v minulosti chem. peeling pomohol, ale ak by pomohol ten krém s dm, tak by som vyskúšala. Mne sa bežne škvrny nerobia, ale pri každom tehotenstve som s tým mala problém, tak ako aj teraz a potrebujem s tým niečo spraviť. Ďakujem
@svetluska82 krem z drogerie dm, ich znacka balea, tu je nejaky link co o nom pisu http://www.blondblog.de/balea-dunkle-flecken-au... zlty je denny, modry nocny. Ja som pouziva nocny rano aj vecer, po par tyzdnoch bolo vidiet rozdiel az nakoniec uplne zmizli
@ella48
Ja používam Eucerin, Clinique - oba na pigmentove škvrny a bez efektu ☹
@katharinka1 ano aj tie mam vyskusane, dokonca aj vichy ... Za kremy som vyhodila naozaj majland a bez efektu, iba tento z dm zabral a stoji fakt ze par eur
@stormie hm, tak sa pozriem po ňom aj ja a uvidíme . Dakujem za tip
@stormie prave som si pozrela tu recenziu, ten denný bol podľa pisateľky recenzie bez výsledku a nočný ma úplne iné - silnejšie zloženie . Takze sa treba rovno vrhnúť do skúšania toho nočného .
@katharinka1 zajtra si prenho skocim do dm. Po skúšaní dám info, či účinkuje
@katharinka1 ja po nemecky neviem takze neviem o com sa tam pise, link som dala len koli obrazkom. Ale viem ze nocne kremy vo vseobecnosti maju silnejsie zlozenie, preto som pouzivala nocny a ako pisem vyssie - dva krat denne, rano aj vecer
@svetluska82 http://www.badatel.net/aktualne-po-dovolenkach-...
proste nakrajat cibulu, zmixovat najemno, pridat jablcny ocot a potierat 2x denne. Vydrzi v chladnicke aj 2 tyzdne.
som zvedava či bude výsledok dajte potom vedieť 🙂
môžem vás poprosiť, ak by ste niektorá zohnala ten nočný, či by ste mi ho mohli kúpiť a poslať poštou, v Prešove ho nikde nemajú, iba denne. Samozrejme peniažky by som poslala dopredu. Ďakujem 🙂
@ella48 ani u nas ho nemaju len denne...Akurat dnes som bola v dm
@svetluska82 no v Prešove som prešla všetky DM drogérie a nic ☹
Už som si kúpila z dm. Ale nenašla som denný a nočný krém. Mali také niečo ako sérum. Používa sa 2-krát denne.
@obsadenemeno ako dlho a ako často to treba používať, aby zabralo? Ďakujem
ja som bola na chcem. peelingu v zime 6x ale mne sa zda že na jar som mala ešte viac škvrn a to som používala stale krem s 50uv už som čítala že je to aj spojené s pečenou treba ju prečistiť a to som neskušala 🙂