Ahojte mamicky, viem, ze to tu moc nepatri ale potrebujem radu od tych co to uz absolvovali. V utorok som absolvovala zakrok. Dala som zato 60eur. A dnes mam zlupanu spodnu cast tvare tj.lica a brada mam pokozku citlivu a cervenu, sice krasne jemnu. Myslite, ze mi to prejde? Ako to posobilo na vas?
No pred tym ma informovala ze v tomto obdo i sa to neodporuca ale ja som to vyslovene chvela...a von nechodim chranim sa kremom a siltovkou...a bolo mi povedane iba umyt vodou rano a vecer....
tak uz sa len obrnit trpezlivostou a opatrne sa o plet starat. Drzim palce, nech sa to coskoro zhoji 🙂
Bezprostredne po zákroku je pokožka napätá, začervenaná av nasledujúcich dňoch sa bude mierne olupovať. Hojenie trvá 5-7 dní. Mesiac po ošetrení sa nesmie pokožka vystavovať slnku (mladá pokožka je náchylná na pigmentácia). Ošetrenie sa preto vykonáva od jesene do jari. Pri pobyte na slnku sa odporúčajú krémy s vysokým ochranným faktorom (50 +)....."dobra skusenost použivat dalej krem (napr. Avéne - Cicalfate).. 😠
@grettka Ano absolvovala som teraz to vám garantujem....šak asi viem kde a na čom som bola, robila mi to s kyselinou a na tretí deň som sa olúpala a teraz je tomu presne týždeň, už sa aj maľujem a nemám vôbecc červenú pleť, už sa mi to zahojilo aj keď prvé štyri dni som trpela kým sa mi to troška zlepšilo...
cudujem sa, ze v tomto obdobi si tento zakrok absolvovala, pretoze by sa mali robit az v jesennom a zimnom.
Treba vziat do uvahy, je to v podstate spalenina, aj ked sposobena odborne. To mas ako ked si popalis prst, zlezie ti koza a pod nou je nova vrstva, ktora je este citliva. Takto to mas teraz s pletou, je ta vrstva citliva. Takze v prvom rade teraz musis tvar chranit pred slnom a pouzivat krem s ochrannym faktorom.
Inak ti nedali tam, kde ti to robili ziadne pokyny ako sa starat o plet v case hojenia?