Chcem zomrieť, už nevládzem

14. jún 2024

Ja uz nevladzem, neviem ako dalej, nechcem sa rano zobudit. Odbornici mi nevedia pomoct, ani lieky, citim sa strasne osamelo, opustene a x inych problemov....potrebujem strasne nejaky zazrak 😟😟😟

vyrovnanaosoba
14. jún 2024

V čom ti nevedia pomôcť? Ako ti viem pomôcť ja? Kľudne napíš 😊

gribka1
14. jún 2024

Veď napíš čo sa deje, možno sú aj horšie životy, len sa s tým ľudia popasujú.

madeincssr
14. jún 2024

Skus zacat chodit do utulku pre psikov, najprv len vencit, potom si mozno nejakych budes brat do docasky... Je mozne, ze vdacnost (laska) tych opustenych dusi ta "zasiahne" a moze byt pre teba lieciva. A mozno tam narazis aj na spravnych ludi.

m4r_tina
14. jún 2024

@gribka1 hlavne by som nikdy neporovnavala problemy ludi a ich vaznost/nevaznost, nakolko ten isty problem moze byt pre dvoch ludi rozlicny - sakramensky tazky pre jedneho a druhy by nad tym mavol rukou. Ja viem ze si to nemyslela v zlom, ale ani ja ♥️🍀drzim prsty autorke, urcite je vzdy cesta von.

autor
14. jún 2024

@gribka1 uzkosti, osamelost, a k tomu jedna zevraj neliecitelna porucha

vyrovnanaosoba
14. jún 2024

Nemáš nikoho nikoho? Ani rodinu, kamarátov, známych? Koľko máš rokov?

gribka1
14. jún 2024

@m4r_tina Jasné, že som nemyslela zle, ale aspoň vieš lepšie poradiť, ak vieš o aký problém ide.

gribka1
14. jún 2024

Si úplne sama?

janagem
14. jún 2024

Bpd?

evickuska
14. jún 2024

aj mne mozes aj sukromne

babkaland
14. jún 2024

Na IPčko. Tam takým luďom pomáhajú.

autor
14. jún 2024

@babkaland bola som tam, nic zasadne

zmrzlinka2021
14. jún 2024

Skús pozrieť novadna.sk

ivangeline
14. jún 2024

Na konci života je smrť tak či tak. Čo tak prežiť život hoc ako ty chceš? Zomrieme všetci.

babkaland
14. jún 2024

V televízii jak navelko boli že pomáhajú.

maminkadeticiek
14. jún 2024

Ja si myslim,ze ak dokazes ako tak uvazovat racionalne,tak by som sa pobalila,odviezla sa na psychiatriu a dala sa hospitalizovat.Alebo si zavolaj rzpcku,nech ta tam zavezu.Pozri,zomriet mozes vzdy,to je jedina istota zivota,ze nakoniec zomrieme,ale predtym si skus dat este takuto sancu.

wanduska327
14. jún 2024

Toto isté inak vraveli mne ....že mi nevedia pomôcť s mojimi úzkosťami a depkami....
Neviem o tebe skoro nič...máš deti? Ja ich mám 4 ...a vieš čo možno to bude znieť hrozne ale každý deň nieže raz za týždeň úplne každý deň robím niečo pre seba...ja neviem čo máš rada ..ja napríklad cvičenie ....úplne sa uvoľnim pustím si dobrý rap a idem...neznášam varenie tak to robím tak že varím na 2 dní....milujem nakupovanie to si doprajem často aj keď nič nekupim len chodím a obzerám ....a keď sa mi niečo páči kúpim...milujem plávanie ....urob niečo proste čo máš rada a svet bude krajší

babkaland
14. jún 2024

Radšej mi povedzte prečo je iphone tak blbý že aktualizáciu dovolí výlučne len cez wifi? Dát mám habadej, a musím postávať vonku pred budovou kde je wifina len preto že Apple nemá takú bežnú funkciu ako väčšina mobilov. Aj já som smutný z veľa vecí zo života. Volakedy by som aj ja najradšej nežil, ale pud sebazáchovy je silný a nepustí. Inák by sa všetci bezdomovci sami odkraglovali. Taký život nikto nechce.

wanduska327
14. jún 2024

@babkaland Ja ti neviem odpovedať vôbec

babkaland
14. jún 2024

Vanda to je napríklad jedna z vecí čo ma serú. A pritom je to len úplne zbytočná sprostosť výrobcu.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babkaland
14. jún 2024

Nina ty kam ideš?

wanduska327
14. jún 2024

@babkaland Jasné ....chápem aj mňa by to nasralo ....
Inak podľa mňa väčšinu z nás do dňa naserie kopa vecí....mňa dnes nasralo že som si krivo nechet na palci nalakovala normálne to vidno do riti a nemám odlakovač.....

Modrý koník
14. jún 2024

Ahoj,

je nám ľúto, že vo svojom živote prežívaš zlú situáciu. Je potrebné o problémoch hovoriť, nemlčať a požiadať o pomoc.

Pomocnú ruku Ti bezplatne podajú na týchto linkoch, prípadne telefónnych číslach:
https://www.modrykonik.sk/faq/zo-zivotnej-situacie-uz-nevidim-ziadne-vychodisko/

- Liga za duševné zdravie
- Nonstop Linka dôvery Nezábudka: 0800 800 566

- Krízová linka pomoci
- Nonstop psychologická pomoc: 0800 500 333
- Nonstop poradňa cez internet (chat)
- E-mailová poradňa
- Videoporadňa

Veľa sily a pekný deň
Modrý koník - Sprievodca tehotenstvom a materstvom

babkaland
14. jún 2024

@wanduska327 presne tak a keď sa mi dejú len samé zlé veci že totálny smoliar tak už aj mne ide často preč chuť zo života. Proste deň blbec každý deň.

janulabe
14. jún 2024

Každé ráno si povedz aká si dobrá, aká dokážeš byť šťastná, ako dnes zvládneš všetky problémy, ako musíš žiť svoj život ďalej lebo sú tu ľudia ktorým na tebe určite záleží. Hlavne nepodliehaj svojmu problému, svojmu zdravotnému stavu. Kým sa dá bojuj za každú chvíľu, ktorú si tu lebo možno už za pár dní ti príde niečo skvelé do života a ty predsa nechceš prísť o to . Skus chodiť plávať, nájdi pomoc, zober sa a chod sa prejsť. Neviem koľko máš rokov ale jednoducho si tu na svete pre niečo, pre niekoho, pre rodičov, muža, deti, pre kamarátov, ktorým by si svojím rozhodnutím stažila život a to predsa nechceš. Ak nemáš deti, možno ťa to čaká a to je pre ženu najväčšia láska. A ver ze keď budu deti o nich sa budeš 100x viac báť . A toto všetko ta čaká v živote. Nemôžeš o to predsa prísť. Ak už máš deti, predsa ich tu nenechas bez jedinej osoby ktorú milujú najviac na svete kým sú deťmi. Oni ta potrebujú. Takže ráno sa zobudiť iba s dobrými myšlienkami. Držím palce nech ustojis toto tazke obdobie. Jednoducho ži. Musíš. Musí prísť aj dobré obdobie. Bojuj. Nesmieš myslieť na zle veci. Budem ti moc moc veriť ze to zvládneš

babkaland
14. jún 2024

Vanda a domalovať sa to nedá? Keď to išlo krivo?

tibor79
14. jún 2024

Áno, ako bolo vyssie pisané, psík je dobrá voľba. Neskutočne veľa lásky prinesie do tvojho života. Neskutočne múdre a oddané vedia byť.

slovakboy
14. jún 2024

Skús urobiť nejaký malý krôčik von zo smútku. Len malý. Ale si ho všimni. Tvoja myseľ je zamyslená v akomsi kruhu a nejde to vystúpiť z neho. Mám skúsenosť že dôvera a už len pokus o dobré myslenie zlepší stav. Najprv len na chvíľu, a potom je zas všetko na figu, ale verím a idem zas. Je to ako keď sa dostaneš do močiara. Všetko čo robíš len ťa dostáva hlbšie. Ale potom príde niekto a povie ti nekop nohami ale zdvihni hore ruku a chyť sa slamky. Čo? Slamky? Si normálny? Ale už len to že pomyslíš na to už len to že prestaneš robiť automatické myslenia, už to urobí akúsi zmenu. Nebude ti hneď lepšie, alebo bude len na moment lepšie. No bude to niečo iné. Bude to furt ešte bolestivé, ale bude to iné. Bude to prvý záblesk svetla a nádeje. Opakovaním to naberie iny smer. Rad by som ti pomohol.

columbovazena
14. jún 2024

Na úzkosť aj depresiu existuje liečba. Netreba sa hanbiť, je to ochorenia ako každé iné, začni to riešiť