Ahojte baby, chela by som zmenit svojho gynekologa. Niesom s nim spokojna a myslim ze ma nedostatocne vysetril a stanovil mi zlu diagnozu. Chcem sa vas opytat ci bezpodmienecne musim zobrat kartu od stareho gynekologa ? nemozem ist k novemu len tak bez karty ? chcem totizto aby ma vysetril objektivne a nebral ohlad na to, co je v karte. Dakujem za vase rady
Naozaj ?Dakujem za radu, nebola som si ista ci to mozem spravit a ak sa mozem opytat, mas s tym osobnu skusenost ?
zdravotnu kartu ti nedaju do ruky, novy lekar si ju vyziada sam
Karta nie je majetok pacienta, takze do rúk ju nedostaneš, nivy lekár si ju vyžiada od starého na základe novopodpisanej zmluvy
@julinecka196 ty mozes ist na vysetrenie aj k inemu ked si to vybavis.. Ja teraz tak robim... Pretoze som nebola spokojna s vysetrenim a zavermi mojho gynekologa tak som si vybavila vysestrenie aj so sonom u uplne cudzej gynekologicky,, vypocula ma a dala mo termin hned
@julinecka196 ale menit mojeho gynekologa nejdem ken som potrebovala vysetrit aj inym dr.
@monicka9 chapem, potrebovala si aj ine stanisko, ja ho ties potrebuuem, nazor ineho lekara
@julinecka196 no presne ako pišeš stanovisko ineho doktora
@julinecka196 Ja som menila lekára na jar, len som sa objednala a povedala, že chcem chodiť k nemu, dali mi podpísať papier, že budem chodiť tam a ešte jedno tlačivo na vyžiadanie dokumentácie od môjho bývalého dr., nemusela som tam chodiť, poslala som to poštou. Vyšetril ma ešte skôr, než mal výpis z dokumentácie.
@julinecka196 Mám takúto skúsenosť, ked som prechádzala od jedného k druhému lekárovi. Len podpíšes papiere a oni si kartu vyžiadajú.
ahoj, asi tak nejak... niektorí lekár ti kartu ani nedá keď si po ňu sama prídeš... a ešte sa ťa bude pýtať a prečo ste sa tak rozhodli a prečo a prečo a bla bla katastrofa... ja som mala problém odísť od zubárky a do karty mi napísala že som nemala každoročnú preventívnu prehliadku pritom som u nej bola a tak som musela celý rok platiť za všetky ošetrenia =( čo je v mojom prípade dosť keďže zubyje asi to jediná (našťastie) s čím mám problém =)
@julinecka196 Môžeš ísť k novému bez karty. Povieš mu, že k nemu chceš prejsť. On si tvoju kartu dodatočne vyžiada.