BBaby prosim o rady chcem vecsie prsia čo robiť?
tak si ich kúp 😀
@patik114 opytaj sa gynek na tú hak. . Ja som mala tiež nejakú Z nej prsia len trochu ,,napuchli,,po dobrati zase splasli. . Ako sa ta antika volá neviem už. .
Plastika je určite naj ked chceš väčšie prsia.
@patik114 Ahoj, pokiaľ chceš zbytočne vyhadzovať peniaze máš veľa možností - na trhu máš kopec výrobkov od ktorých budeš mať "zaručene" väčšie prsia...No povedzme si úprimne sú to len reklamné ťahy ako obrať niekoho o peniaze. Jedine čo ti na 100% zaručí, že budeš mať prsia väčšie je plastika 😉
3 týždne po pôrode som mala prsia s prepáčením ako melóny? Tebe sa nenaliali?
Tak baby ja by som zase rada mensie prsia 😀 to je tak, nikdy niesme spokojne s tym co mame 😀
aj ja by som chcela menšie..🙂 🙂 🙂
Ja som vždy chcela väčšie,mam 2,po porodoch som mala 4 a som šťastná ze mam naspäť 2 🙂
baby ja by som chcela obyčajne lentilky 😀 mam teraz Ečka a je to hroza....
@emulka22 Antikoncepcia pomoze k vacsim prsiam..skus sa spytat Eriky Judiniovej zo Smotanky,mozno ti poradi aku antikoncepciu pouzivala 😀 😀 😀 😀
eeffka labelo baby, ani nehovorte! ja som sice dost pribrala pocas druheho tehu a nejde to dole, ale tie koziska mi sam cert poslal! 😠 sladke dvojky! co by som dnes za ne dala, ked mi niekedy D-ecko kosik neni dobry! baby s malymi prsiami, budte radi ze ich mate,raz si budete gratulovat! gravitacia je neuprosna, hlavne po detoch 😒 mat prsia do cisla 3 je este znesitelne, ale dnes pri svojej velkosti mozem zabudnut na nejake cvicenie hopsacie, behanie a podobne...spat na bruchu? - jak na nafukovacke 😀 pre prsiska mi nesedia tricka a este mi to kila pridava. kukaju mi na ne muzi a este viac zeny, ne vzdy je to vyhra 😀
nijako okrem plastiky🙂
hormony- ci uz v tabletke alebo rastlinne vytazky s hormonalnym posobenim- laka ta zvysene riziko tumoru mliecnej zlazy?
cvicenie- spevni ale nezvacsi
plastika- tuzis mat v tele nejake cudzie chemikalie?
moj postoj k tomuto je ako ma chikitka. ja sama mam 0. kedysi ako pubertiacka som to riesila ale teraz som stastna jak blcha, kedze som dost aktivna. nezavadzaju, nebolia, chrbtica neboli, mozem behat lietat, robit co chcem, doma chodim bez podprsenky- aj ako tehotna🙂 urcite som radsej ze mam male nez velke. ja sama som zo svojou postavou zmierena a spokojna (nejsom modelka ale klasicka hruska🙂 ) a nevidim dovod si do nej zasahovat preto ze sucasna moda je taka. ked sa niekomu nelubim, nech sa na mna nepozera... pre mna je najdolezitejsie ze som relativne zdrava aj s malymi prsiami. preco mas potrebu sa menit? alebo ked uz nestaci ti vyberat si nejake formujuce poprsenky alebo tricka... (napr ja nemam velmi ani tuto moznost kedze podprsenky si musim kupovat nejake dievcenske🙂 )
k tej antikoncepcii,ano mala som koziska velke jak melon,ale co z toho,ked som cela opuchla,aj do tvare,aj vsade....vyzerala som divne, naozaj divne, pokial som splasla tak to trvalo. Za mna ziadne zvacsovanie. Ja mam prsa 5tky, mala som MA a zisli o cislo,ale viac nie ani po roku. Je to hrozne...ako to niekto moze chciet mat? neda sa s tym ani behat poriadne, lebo to je neprijemne, plus sa vsetci divaju len na prsa. To viete obvod 75 v kombinacii s tymto nadelenim....ach jaj...no ale mam ich take ake mam, tak narastli, no co s nimi...
Ked vidim ako maju kamosky mensie a nemaju problem zohnat tricka,ne jak ja, co vdaka kozam vsetko nad pupok 😒
kočky trocha vybočim od temy už treti den ma neskutočne bolia prsia,skončil mi menzes a od toho dna neskutocne aj na dotyk,ale aj ked sa nehýbem a sedim citim neprijemnu bolest a mám ich ako kamen,nikdy v živote ma prsia neboleli, tak neviem čo toto má znamenat?
Ahojte je podľa vás normálne ak má dievča v 14 rokoch 80 C ???? Vopred ďakujem za odpovede ♥
@patik114 plastika 🙂