Chcem si vziať kartu od lekárky

27. jan 2022

Mám to trochu zložité.Moja obvodná lekárka je už vyše dvoch mesiacov PN a jej zastupujuci lekár tiež neje žiadna sláva,skoro nikdy tam nieje.Ako by sa to dalo riešiť?Od tej lekárky chcem vziať kartu,ale neviem ako to bude teraz možné...

nelca84
27. jan 2022

Najdi si noveho lekara a on si kartu vyziada, hotovo

autor
27. jan 2022

@nelca84 áno ale ako mu bude doručená,keď doktora dlhodobo nieje v ambulancii?

nelca84
27. jan 2022

Posle zastupujuci lekar. To uz nie je tvoja starost.

autor
27. jan 2022

@nelca84 aha ďakujem za informáciu,nevedela som že aj zastupujuci moze poslat

lilyianka
27. jan 2022

Kartu ti vydá aj sestrička

sashka22
28. jan 2022

@lilyianka pochybujem, že vydá. Teda mne do ruky pri odchode nič dat nechceli a skutočne to musel vyžiadať druhý Dr., oni si to potom medzi sebou poslali.

ladycat2021
28. jan 2022

Ja by som potrebovala zobrat kartu od mojej detskej pediatricky, ale som dlhodobo v zahranici, tak netusim ako to mam urobit.

lilyianka
28. jan 2022

@sashka22 v októbri som menila lekára. Nová lekárka mi dala lístok,že k nej budem chodiť. Dala som ho sestričke u starého lekára a kartu mi hneď dala.

martinenka886
28. jan 2022

Vies co napriklad ked som kartu chcela mat u seba, tak som isla a vypytala si kartu a bolo ak sa ma aj opytali na co ju potrebujem povedala som ze mam nejake vysetrenia. Hotovo.

1mina
28. jan 2022

Ja som bapr minuly rok prechadzala iba som.zavolala sestricke ze potrebujem odhlasit ze idem do ineho mesta a zastavila som sa osobne pre kartu sestricka mi podala medzi dverami....ale viem ze niektory to robia aj tak ze tu kartu poslu dr...treba len zavolat sak prechadzanie k inym dr je bezna vef

autor
29. jan 2022

Problemom je aj to že ťa doktorka nemá sestričku