Chcem si injekčne doplniť vitamín C

13. jan 2023

Uvažujem pre častu chorobnosť o doplnení C vitamínu injekčne.Ak sa liečim u imunologa môžem mať niečo preplatene od poistovne, alebo ide o nadštandart?Treba chodiť na injekcie k lekárovi, alebo mi to môže pichať aj suseda člen Červeného Kriza?
Koľko stojí jedna injekcia videli ste pozitívny efekt?

gabika8855
13. jan 2023

Clenovia cerveneho kriza nemaju kvalifikaciu a opravnenie pichat injekcie a podavat lieky a vitamin c je kvazi akoby liek cize musi pichnut odbornik ked to uz lekar vypise mal by to on pichnut....ja skm sa o tomto informovala a zvazovala pre chorobu a po operacii bolo mi dr povedane ze 30€ jedna injekcia treba chodit aspin 2x do tyzdna ...najlepsie ked sa poradis imunologom ked k nemu chodis

balaskovae
13. jan 2023

mna len zaujima, ze preco by to niekto vlastne robil? ved vitamin c si vies do tela dostat aj normalnym, neinvazivnym sposobom. vsak jedz zdrave potraviny, ktore ho obsahuju a je to, no nie?

tatianna56
13. jan 2023

ja ho uzivam v praskovej forme napriklad, to je tiez fajn.

gabika8855
13. jan 2023

@balaskovae lebo to je extremne vysoka davka vitaminu priamo do zily ktoru nedostanes len tak do tela

viestta
13. jan 2023

Lenze tu extremne vysoku davku C vitaminu telo tak ci tak velmi rychlo vyluci. Ta "extremne vysoka" davka, ktora sa podava infuzne je len 1000 mg

loliki
13. jan 2023

@gabika8855 A trpíte na scorbut, či čo? Kam sa s tým C vitamínom tak ponáhlaš? Veď sú jablká, paprika... tabletky C vit s postupným uvoľňovaním... Nechápem, že už takú uponáhľanú dobu máme, že všetko len v injekciách chceme dostať.
Autorka, daj si radšej denne 3x 250 mg C vit.

teleskop
13. jan 2023

hm, to by ma zaujimalo aky imunolog toto odobril....

lalenka33
13. jan 2023

Nadbytok vitamínu C telo vylúči. To, že si dáš naraz pichnúť vyššiu dávku vit. C ti s častou chorobnosťou nijako nepomôže. Poisťovňa ti nepreplatí nič.

evamea
13. jan 2023

Drahé čúranie. 🙂

vulka
13. jan 2023

A navyše sú tie injekcie vraj veľmi štipľavé 🙂

lesana25
13. jan 2023

A takéto typy sa najviac rozčuľujú, koľko nechajú peňazí v lekárňach.

gabika8855
13. jan 2023

@loliki tak ja som to chcela hlavne po operacii aby sa lrpsie hojili veci a plus aby som neochorela hned ale potom som to zvazila este raz ze nie je to zase len boom okolo toho lebo to uz podavaju pomaly aj v roznych centrach

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz