Ahojte veľa zvas ma problém s váhou ako schudnúť no ja mám opačný problém potrebujem pribrať aj 6kg. Počas tehotenstva som schudla s 50 kg na 40kg ku koncu tehu som nabrala 4 kg co mi ostalo do teraz mám 44kg výšku 160 cm mozem zjesť co chcem nepriberem ani gram uz som zúfalá. Máte niektorá tiez takúto skúsenosť ako ste to riešili moc dakujem 😊
Ahoj ja som mala do 30 ky a prvym tehotenstvom 55 kg a 180 cm. no bola som extrem. Zjedla som aj vola a nie pribrat. Bola som aj u doktorky a ta mi povedala ze ved pockajte po tridsiatke budete chciet chudnut. Neverila som .... Teraz mam 33 a 70 kg , samozrejme mam opacny problem ,nie a nie schudnut... Zeny su asi uz raz take ,stale sme so sebou nespokojne 😀
Ja mam opacny problem.po porode len naberam a naberam kila 😢 ale skuste pit umele mliecko pre babetka.ked oni z toho pekne priberaju mozno aj na vas sa dake kilecko nalepi 😀
aj ja som mala kedysi 44kg a 163cm.. bola som extremne chuda, kupovala som si tricka, co potom neskor nosila moja 6rocna neter :D
pribrala som po nasadeni antikoncepcie triquilar - viem, ze to nie je najlepsia rada, ale tak to bolo.. nebolo vtedy nejakym mojim cielom pribrat, skor som svoju postavu neriesila, jedla som co som chcela a mohla nakupovat v detskom, to mi vyhovovalo.. ale ked som antikoncepciu uzivala, pribrala som na 53kg, takze uz som vyzerala troska zenskejsie co ma tesilo.. a potom vekom a sedavou pracou som pribrala viac - okolo 25tky som pribrala na 60kg, ked som otehotnela, tak som pribrala este viac a potom som uz musela chudnut.. 😅
mozno by som sa poradila s dr. ako sa takato extremnejsia chudost da riesit, mozno by bolo vhodne vysetrit stitnu zlazu, alebo neviem - proste len odsledovat, ci sa nahodou nejedna o nejaky zdravotny problem.. len pre klud duse.. mozno ti predpise nutridrinky, to by mohlo dodat dostatocne vela zivin..
@pillipilli dúfam ze začnem priberať budem mat 31 uz by bolo na čase
@gabi32 uz od zúfalstva pijem gainar Zevraj je to dobre na pribratej popri tom cvičiť no uvidíme ci to zaberie ak toto nezaberie ja uz potom neviem 😩😩😩
@jana_eyre s dr som to uz riešila zdravotne problemi nemam najprv vravela ze mám počkať keď prestanem dojčiť tak priberem aj tak nic 😩 Asi by som ozaj mala vyskúšať tu antikoncepciu. Stym oblečením som matom tak isto moje veci kludne oblečie moja 13 ročná neter a 15 ročnej sestre sú malé 😂😂
preco potrebujes pribrat? Sposobuje ti tvoja vaha nejake zdravotne problemy?
Od narodenia som bola vychrtlina, ani nie stihla, ale az nezdravo chuda.... pokial som cez den jedla pomenej, hned som mala ubytok na vahe nasledujuci den a ten sa mi uz nepodaril viac pribrat...teda o jedeni bol moj cely zivot, nejedla som preto aby som zila, ale zila som preto aby som jedla, zial obzerstvo sa tomu nadava 😒 po prvom tehu neskutocny ubytok na vahe -15kg, co ma uz aj psychicky skoro polozilo, vtedy som aj kojila, a to ma k tomu este aj fyzicky uplne nicilo, potom mnozstvo vysetreni, ale zistila sa len nizka hranica zeleza... a stal sa zazrak, po druhom tehu ubytok vahy uz ziadny, tiez som kojila a ostalo mi "navyse" krasnych 11kil a tie som este vypapkala na 15 kil...z velkosti S som ukazkova L ....u mna nastal zlom az po druhom tehu a pravdepodobne sa mi vtedy zmenil cely metabolizmus.
Zlatinko,mam rovnaky problem! 🙈 pri vyske 161cm vaha 43kg...stale este kojim,tak sa ukludnujem,ze potom to hadam pojde hore. Som o 3kg lahsia ako pred tehu. Momentalne fungujem ako kontajner,hadzem do seba vsetko doradu hlava nehlava a furt nic🤔 nebude to inak tak trochu aj genetika? Ja mam podozrenie,ze som sa potatila 🙈
Zevraj Herbalife koktejl, ktorym sa nahradza jedlo pri chudnuti, treba k jedlu pridat a vtedy sa pribera. Odskusane to nemam, pribrat som nejak extra netuzila. I ked tiez som schudla pri dojceni na predtehotensku vahu 53 kg pri 169 cm, ale to sa este da.... po prvom porode to bolo dokonca 51, to mi uz kus vadilo.U mna je to genetika z maminej strany
ja mam celozivotne rovnaky problem. Pri 165cm mam 44kg a stacia mi stresy v praci a mam 42. Nepomohlo ani tehotenstvo, ani 30-ka (mam 34rokov). Skusila som uplne vsetko - energy drinky, fast foody, zdravu stravu, doplnky stravy, vitaminy...atd. Nic. Ani deko. Zozrat mozem aj kona a rucicka na vahe sa ani nepohne.
Viem, ze som nepomohla, ale ako mi raz jeden z tych doktorov povedal - berte to ako svoje pozitivum. Aj ked malokto, kto to nepreziva to dokaze pochopit. Hlavne tie blbe poznamky o anorexii a o tom, ze urcite nic nejem.
Teraz som uz v stadiu, ze to neriesim. Proste sa tesim, ze teraz, o jednej rano mozem zozrat pri telke dva drevorubacske chleby a nema to ziadne nasledky. 😀 😀 Ale pred tridsiatkou som z toho mala vazne hlavu v smutku.
@taodvedla Ahojko. Pred trhu 55 kg 178 cm.Pred pôrodom 83 kg. Tri roky po pôrode 50 kg. 178 cm. A ešte aj tehličky na bruchu z vláčenia malej. Všetky vyšetrenia absolvované, mám 37 r. Všetko OK, zožeriem aj vola. Mne to nejak neprekáža, len okolie rieši, že musím byť strašne chorá. A holt vo výsledkoch som strašne zdravá.
boože, konečne som sa tu našla..ja tiež toto celý život počúvam, "čo muž ti nedá najesť?" mám za chvílu 43 a už som to prestala riešiť, skvor som jednej takejto kolegyni odvrkla že strava je drahá tak ja nejem..vieš kolko ušetrím? 😀 od vtedy mám od nej pokoj..proste to nerieš, ja som čakala po každom dieťati či mi nejake to kilo zostane, a nič, do teraz..ale raz to príde, teraz ma utešujú že v prechode, no uvidím 🙂
@taodvedla vitaj v klube :D mam 28 a od 15 tich sa usilujem pribrať. Nepomáha nič nič nič, mala som podvahu, doktor mi predpisal aj nutridrinky ale to pomohlo tak pribrať 1 kg a ktore potom spadlo ked som ich dopila. Ale teraz už pol roka sa vytešujem. Mam 166 cm a mala som 47 kg. Fakt som vyskúšala všeeeetko. A nakoniec som vyskúšala niečo čomu som ani neverila že môže pomôcť :D vitamin B normalne som začala brať B-komplex forte od Dr. Max ale v tom nie je vitaminn B12 čiže ešte som si dokúpila B12 od jamiensonu 250 mcg. Za 1,5 mesiaca som pribrala neskutočných 4-4,5 kg skáče to 🙂 B čka som brala 6 mesiacov, teraz som s tým prestala, zatial sa držim a vaha neklesa, vytešujem sa, všetci mi vravia že som pribrala a že dobre vyzeram a aj sa dobre cítim 🙂 ale ešte by trebalo aj tak som ešte chuda ale neda sa to porovnať. 47 kg a 51-51,5 je rozdiel 🙂 vyskúšaj, ja som tomuto vôbec neverila pre to som to vyskúšala ako posledné :D
@taodvedla Ahoj,ja mam presne ten istý problém ako ty,tak presne viem čo to je,na 50kg som sa nedostala ani počas tehotenstva a ako som porodila všetko ostalo v nemocnici a domov som išla s takými kilami ako som mala aj pred tehu 42kg...začala som brať antikoncepciu a ani tie hormony mi nepomáhajú pribrať a to ju už beriem dlho a ani kilečko naviac,proste môžem zjesť aj slona a nič,zachvílku budem nosiť veci mojej 8 ročnej dcéry 🙂 brala som aj injekcie B12 a nič,jedla som pangamín a nič,všetky možné vytamíny a nič no proste bez úspechu všetko. Je pravda že nejedávam nejaké veľké obrie porcie jedla ale jedávam skôr menej a častejšie....takže po novom to už robím tak,že sa ani radšej nevážim aby ma neporazilo :(
@taodvedla hlavne neskúšaj antikoncepciu len kvôli priberaniu. Zničiš si zdravie, cyklus, všetko. Je to hluposť, ja som tiež pre to brala antikoncepciu, kamošky pribrali, ja nie. Brala som aj pangamin aj neviem čo všetko a nič nič ale ozaj tie B čka to je jedine čo pomohlo 🙂 dokonca mi to upravilo aj zazrakom problemy s močovými cestami 🙂 až nechapem
@kacorka06 vyskúšaj čo som poradila autorke príspevku 🙂 presne vas chapem že ste z toho zúfale, ja som bola tiež 🙂
@vojtekovad tak stačí len vitamín B ? teraz som začala jedávať B-komplex 🙂 a aj ja lepšie cítim aj mi viac chutí jesť....
@kacorka06 fakt neverila som tomu, skúsila som to ako posledné. ALe určite si daj B komplex FORTE su to vyššie davky, mrkni v zloženi či je tam aj B12 ak ie dokup tiež vyššiu davku, tu ma jamienson. Odporučam kde nie je B12 čiže B komplex FORTE Dr max + jamienson B12 lebo je to vyššia davka. Ale pozor nekupuj Jamienson B12 ak už v B komplexe je B12, môžeš sa predavkovať, B čka su vyplavovane močom neda sa nimi predavkovať iba B12 ta sa usadza v črevach a vyplavuje sa počas 3-7 rokov ak ho je vela a môže byť karcinogenny atd...
@vojtekovad dakujem určite to vyskúšam dám potom info ci dačo zabralo 😊
@taodvedla ok ozvi sa potom ale najskôr uvidíš výsledok za 1 až 1,5 mesiaca, kedže si chudšia možno ešte neskôr ale možno aj skôr 🙂 len treba dlhodobo fakt nič na mna nezaberalo až toto 🙂 a neverila som že to zaberie 🙂
@taodvedla Ahoj ak chces becka tak ti odporucan narosan cucoriedkovy je na B ako stvpreny a doplnis aj zelezo Pozri si stranku www.just.sk
@vojtekovad Ja som skúšala aj Bečko, teda hlad taký, že som zjedla 3x vola ale strašne sa z neho vyhadzujem, riadne vyrážky ako pubiška😞
@vojtekovad ale inak Bečka sú super proti komárom a kliešťom. Vraj im smrdí§ vtedy a funguje to. Keď som ho jedla, obchádzali ma a to inak ma kliešte veľmi vyhľadávajú😁.
Este som si spomenula, ze mamina kolegyna chcela pribrat a lekar jej poradil jest vecer orechy. Jej to fungovalo.
Dakujem Vám dievčatá ❤️
Ja viem ze pre Vas to je trapenie, no ja Vam aj tak tisko zavidim 🙂 Ja by som ti tych 6kg mile rada dala !
@saranca
@taodvedla
na orechy pozor ale, možno priberie ale je povolene hrsť denne a dalšia vec, orechy ako take dovažane a to čo vlastne všetko my kupujeme nie su žiadnou výhrou. Orechy na seba viažu plesne a tie ktore kupujeme v obchodoch, tak tými si do tela pekne tu pleseň pridávame, čiže konzumacia orechov kupovaných a vo velkom , neviem neviem. Ine je mať vlastne domáce, čerstvé 🙂
@taodvedla nepomozem ale co by som zato dala ja. Ja sa pozriem na pohar vody a mam plus 5kg