Ahojte nájde sa tu niekto kto by mi poradi niečo na pribratie poprosím len normálne odpovede co vam pomohlo
Ja som priberala ked som jedla vela orechov orechove masla.
mne nepomoholo nič, treba veľa orechov (tuky), bielkovín a možno skúsiť sladké nápoje
@martaamirko skús pangamin 🙂
@martaamirko mam okrem toho aj zvýšenú činnosť stitnej žľazy a intoleranciu laktozy
@88lienka ake konkrétne alebo ako ste to pouzivali
@martaamirko joooj orechove masla😋😋. Ja to jem len tak ako nutelu na lyzicku- a vzdy mi "pokazia" dietu🙉🙈
@zuzinka888 ktoré by ste mi konkrétne odporucili
@martaamirko mam doma arasidove ale je to hnus
@martaamirko sladkosti. Najlepšie začať večer a tak cca do polnoci.Zaručene funguje😕
@martaamirko gymbeam 900g a potom rozne ochutene- podla toho co mas rada- mandle banan coko, al kesu +skoricova rolka, .....
@martaamirko a vlastne mas rada orechy??? Velmi zalezi ake si kupis ak z lidlu tak to je hnus- slana pasteka.
@zuzinka888 mam rada orechy ale to z gym beamu je sladke?ja skôr sladke by som chcela
@zuzinka888 nejakú foto ako to vyzera
Jesť? U nás máme zjedzt koľko chceš za 8€. Dáš si 2 klasické rezne, 2 bravčové, hovädzí guláš, 3x polievku a 3x dezert. Večera koľko sa ešte zmestí a opakuj...
@martaamirko ja som si objednavala kilove mandove maslo z gymbeam a jedla s ovocim na lyzicku do kase ..pre mna to bolo ako sladkost a vaha sa pohla hore 🙂 aj ked to slo pomaly ...teraz by som potrebovala trosku opacnym smerom zase 🙂
@88lienka je aspoň sladke lebo ja mam arasidove a je to humus
@martaamirko ano mne chutovo vyhovuje viac ako arasidove v dm maju malicke balenie skus ..mne viac chuti z nelupanych mandli..ale ak chces vyslovene do sladka tak kesu
Prečo chceš pribrať? Si veľmi chudá, alebo kvôli čomu? Keď sa budeš ladovať piate cez deviate, aby si si neuhnala nejaké problémy s trávenim a so žalúdkom.
@martaamirko Skús staré známe kalorické tabuľky a pri každom jedle si daj o dačo viac ako treba.
@stanulienkat lebo som chudá a už nevládzem počúvať od každého ako som pochudla
@martaamirko daj výšku a váhu. Tu keď ti okolie hovorí, že si chudá ešte nemusí byť pravda. Väčšinou to hovoria všetci čo majú nadváhu a sú tuční. Keď sa ty cítiš dobre, tak nerieš okolie.
@stanulienkat výška 165,váha 49
@martaamirko a vetsinou som mala 53
@martaamirko tak 2-4 kila ked priberies nepokazis. Ale niekto ma taku postavu a nic neurobi. Jedz kvalitne a vyvazene jedlo, ale nepokaz si zaludok kvoli nasilnemu priberaniu. Na okolie sa vykasli. Chcela by som vidiet, ci tak hustia aj do obezneho pribuzenstva. Lebo to sa vseobecne velmi akceptuje.
@stanulienkat no asi nie
@martaamirko ja potrebujem pribrat na tvári,na bokoch a stehnách ak by sa mi to podarilo
@martaamirko vcera mi poradili v lekárni pangamin a ma každý mesiac b 12 injekciu tak snáď sa to podarí aspoň trosku
@martaamirko tu b 12 mam od hematologicky nakoľko som od detstva chudokrvna a minule mi endokrinolog povedal ze mam zvýšenú činnosť ŠŽ ze môžem zjesť aj koná a nepriberiem segra ma zase opačne ona ma zníženú a pribrala
@martaamirko mne nič, iba vek. Obdobie rodičovskej dov. Aj k pôrodu som išla s 56 kg.