Holky neviete mi poradiť... mám dosť výrazne póry, akoby zničenú pleť, jazvicky Atd... mala som mladšia dosť výrazne akné... neviete mi poradiť nejaký krém, tablety, aby sa mi vrchná vrstva pleti akoby zosulkala a pleť bola hladká a jemná, akoby nová ? Viem, že známa brala raz take tablety a mala pleť potom ako detskú prdelku, len tie sa žiaľ už nevyrábajú. Ďakujem
Ja mam ten isty problem vyskusala som uz vselico a sprepacenim prd z toho ak mi dovolite tiez by som si odporucania precitala
Ahojte,mne sa plet uplne znicila pocas tehotenstiev...najmensia ma rok,zacala som pravidelne 1x do mesiaca,navstevovat kozmeticku..robi mi ultrazvuk -omladenie pleti,dermobraziu a kadeco ine...chodim tam od maja a ma to neskutocne ucinky..plet mam kraasnu,doma pouzivam vylucne vyrobky od Mary Key,masku,piling,kremy,rozne sera...viac poradit neviem🙂
Ano len mary key je dost draha a pri rodicaku by som to nedala
Preco s tym nejdes koznej? Ja som sa k nej konecne po rokoch dokopala a neltujem. Dala mi krem konecne taky co mi sadol, chodim na omrazovanie tvare a som sppkojna ze som pod profi dohladom
baby vyskusajte mydlo s tea tree z farmasi, ja nemam jazvy ale stale ked mam menzes tak mam pod bradou a obocie uplne vydute hnisavymi vyrazkami a toto mydlo pouzivam nieco malo vyse mesiaca a tvar mam cistu
Weleda krémy
tiez neverim ze kremy takejto pleti pomozu - zial mam za sebou cysticke akne v puberte a jedine co zabralo bol chemicky peeling a laser - a nie 1x:-/
Kolko stoja cca tie laseri?
@novana ja som bola pred 2mi rokmi na frakcnom lasery - hojilo sa to asi 2 tyzdne - neviem teda, urcite su aj novinky, ja to este stale nemam tip top, len teraz zas neriesim kedze som tehotna... bola som v centre BA , len by som to musela vyhladat kde konkretne, niekde pri zeleznicnej stanici to bolo☹ na ten chemicky chodim pravidelne do petrzalky na sustekovu na dermatologiu
@novana ja som batole vylucila iba kvoli tomu, ze syn mal alergicku reakciu, rovnako aj na detske prasky mali deti a aj na johnsons baby, vyskusala som najprv vzorky a ked sa nic nedialo skusala som dalej, mam vyskusanych dost vyrobkov, od spirali, make upu, ruzu az po gel na pranie, avivaz ci prostriedok na riad ci umyvanie podlah, az po cca pol roku od prveho pouzitia samponu som vyskusala aj detsky sampon, nakolko dcere som musela na vlasky davat kondicioner e nepacilo sa mi to, a musim povedat ze som bola milo prekvapena, kondicioner nieje potrebny a vlasky jej nemusim umyvat kazdy druhy den, staci 2x do tyzdne stale krasne vonaju a lahsie sa cesu, su pevnejsie na dotyk... nenutim nikoho, napisala som co mi pomaha, nakolko aj ja mam problematicku plet, ale ja skor typu, ze strasne mastna brada a celo a suchy nos az tak ze sa mi supe a na liciach mam cervene flaky akoby ekzem, vlastne mala som, teraz uz nie 🙂
@dai ten chemicky peeling je celkom fajn, dcera mala trochu horsie akne, riesili sme to na koznom, najskor par mesiacov liecenie-nejake atb vodicky a potom toto a uz po jednom peelingu to mala super, teraz ju chcem znovu objednat (v lete sa to myslim nema) a chcem to skusit aj ja.
@novana nie, dava sa len taky umrtvovaci krem asi 30 minut pred laserom - ako nie je to prechadzka ruzovou zahradou - taky drahy ukludnovaci krem som si tyzden musela nanasat, asi na 3ti den to nenormalne svrbelo, som ani spavat nemohla - proste koza ako po popaleni - vlastne presne ta obnova tam prebieha po tom lasery, plus sa zacne tvorit kolagen nanovo..., ja som mala vtedy tyzden pn normalnu a este 2 tyzdne som robila z domu - make up az po 2och tyzdnoch som si dovolila dat na plet...
@dskjhfdlkdjhl nie , v lete sa to nerobi kvoli slnku, ja chodievam obycajne presne v tomto obdobi...
Mikrodermabrázia 🙂
@dai, kamarátka bola cca pred desiatimi rokmi, musela si dať urobiť predoperačné, robili jej to v spánku a žiaden ukľudňujúci krém nemala, len po prebudení tabletku od bolesti. Bola strašne červená, spálená, prvé dni opuchnutá, že ani nevidela a mala si to viackrát denne oplachovať studenou vodou. Koľko bola doma nepamätám, ale viem, že dlho. Vyzerá, že ste podstúpili ovnaký zákrok. Ja sa informujem kvôli dcére, ktorej po akne zostalo pár jazvičiek.
@novana toto je co som mala ja: http://www.envyclinic.sk/sk/oddelenia-a-zakroky...
Podstupila som frakcny laser v jari 2x ale výsledok slabý.