Chcem ísť na laserovú operáciu očí

palinohavino
5. jan 2021

AHOJ mali ste niekto problem z videnim po lasser operaci ĎAKUJEM za radu a odpovede

miruslb
5. jan 2021

Bola som tento rok 1.6. A neviem si to vynachváliť

zuju2
5. jan 2021

V ktorom centre ste boli? Aj my s muzom chceme ist v lete.

radko2017
5. jan 2021

Ahoj, ja som skoro trojmesačnom operačnom zákroku, odstránili mi dioptrie a tiež astigmatizmus, vidím veľmi dobre do blízka a tiež na diaľku... Bola som v Košiciach na operácii laserom na očnej klinike Oftum, zrak sa postupne vyostruje do troch mesiacov , mne to robili metódou Relex smile,čiže viacmenej bezbolestne to bolo, nemala som veľmi hrubú rohovku, preto som iba trochu podráždene reagovala na slnko, po dvoch hodinách od operácie som už celkom dobre videla, ale ako keby cez bublinky vody. Na druhý deň po operácii som mala kontrolu, oči boli ukludnene a úplne čisté, žiadne popraskané žilky... Dostala som antibioticke kvapky a umelé slzy, po prvom mesiaci som mala kontrolu, dioptrie sú 0. 00, antibioticke kvapky som si kvapkala mesiac na rýchlejsie zhojenie rohovky, teraz už len umelé slzy kvapkami, aby som nemala pocit suchých očí.. Na priame svetlo už reagujem bez problémov.... Zmení sa kvalita života a ten pocit, že super vidím je na nezaplatenie... Určite odporúčam...

palinohavino
autor
5. jan 2021

@radko2017 tie umele slzy sa uz budu kvapkat na stalo?

palinohavino
autor
5. jan 2021

@miruslb a kde ste bola?

kvaksina
5. jan 2021

Som už po operácii asi 5 rokov a žiadne problémy teraz som po druhom tehotenstve a občas síce musím večer zažmúriť na malé titulky na telke ale skôr to pripisujem únave keďže nemám ideálny spánok pri malej 🙈 inak všetko v poriadku neľutujem že som išla

radko2017
5. jan 2021

To neviem... Ja si ich kvapkam 2x do dňa asi od Vianoc tento týždeň som si už len raz kvapkala, mam teraz dlhodobo home office a pracujem na PC, tak po dvojtýždnovej dovolenke po Vianociach a Novom roku som dnes zasadla pred PC a keď prišiel manžel domov, tak mi hovoril, že som mala začervenanie oči, ale ja viem, že to bolo od PC, nakvapkala som si umelé slzy a prešlo to do 5 minút... 22.1. mam trojmesačnu kontrolu, tak sa opýtam lekára, či stále budem kvapkat umelé slzy... Tak dám potom vedieť, ok?

radko2017
5. jan 2021

Myslím si, že je to individuálne, ale dám vedieť...

radko2017
5. jan 2021

A ešte som zabudla, že viackrát pred operáciou rozkvapkaju a znecitlivia oči kvapkami a tesne pred vstupom na operáciu dostaneš kvapky, ktoré úplne znecitlivia aj nervy oka, takže nič nebudeš cítiť, iba sa treba pozerať celý čas na zelené svetielko a to je celé... Lekár hovorí, čo práve robí, tak sa ozaj netreba báť.... Je prítomná aj sestrička, ale ona ta len odprevadi do a zo sály... A na začiatku ta správne položí na lôžko a po operácii ti pomôže zísť dolu z lôžka... Ale inak sú tam veľmi zlaté sestricky všetky co tam robia... Je tam dobrá pooperačná starostlivosť a tiež aj tí vysvetlia, ako operácia bude prebiehať co si máš potom kvapka v akých intervaloch, dokonca aj hotline linku majú...

simona92101
5. jan 2021

@palinohavino cca 6 r dozadu som bola v BA klinika Oftum.dioptrie -2.5, po operacii 0.0. Operacia trvala par minut,bezbolestna.mne vsak vadili sosovky,ktore mi dali do oka na hojenie,cize prve 2 dni to bolo hrozne,velmi ma rezali oci,nedalo sa mi ani umele slzy nakvapkat.do tyzdna po vybrati sosoviek to uz bolo ok,2 tyzdne po operacii zrak ako jastrab 😀 zrazu som aj ludi spoznavala na ulici 😀.zrak sa mi po porode trosku zhorsil,ale nic hrozneho.
Btw,kazdy operaciu znasa inak,niekto vidi ihned dobre,niekomu sa to hoji dlhsie.vsetko zavisi od dioptrii,zvolenej metody operacie atd

palinohavino
autor
5. jan 2021

@radko2017 ok 🙂

miruslb
5. jan 2021

@palinohavino ja som bola v Martine - Priekopa a klinika sa volá Uvea

primadona
6. jan 2021

ak sa smiem spýtať na cenú operácie?

joannita
6. jan 2021

@palinohavino som 5 rokov po operacii a super. Najlepsie rozhodnutie v zivote. Ano oci su suchsie, hlavne rano, ale umele slzy to vyriesia.

palinohavino
autor
7. jan 2021

@miruslb aka je cena operacie?

motolica
7. jan 2021

@palinohavino ja mám 13 rokov od operácie a dioptrie 0 a to mi robili navyše aj astigmatizmus. Áno,ako pisu aj ostatní,sem-tam sú oči trochu suchsie. Absolútne neľutujem a išla by som znovu.

palinohavino
autor
7. jan 2021

@motolica a kde ste bola?

janulka1802
7. jan 2021

@palinohavino ja som bola minulý rok v máji v Ke v Oftume. Som maximálne spokojná. Rozhodovala som sa medzi BB, ale po viacerých odporúčaniach kolegov, som sa rozhodla pre Ke. Na BB som čítala aj zlé recenzie.

miruslb
7. jan 2021

@palinohavino odstraňovali mi astigmatizmus a krátkozrakosť a cena bola 850 € obidve oči

motolica
7. jan 2021

@palinohavino ZA Vikom ,ale dr.,ktorá má operovala tam už nie je.

olivja
19. jan 2021

Keby niekto chcete mám 250€ zľavu na laserovú operáciu očí v iclinic, len musia ísť dvaja ludia

zuju2
19. jan 2021

@olivja Dobry den! A dokedy to plati? My by sme chceli ist s muzom.