Chcem ísť na konzultáciu k inému psychiatrovi

julka828
16. okt 2023

Prosim surne mi poradte. Mozem ist len tak k druhemu osychiatrivi na konzultaciu a o mojom stave. Nazor niekoho dlasieho ako mojej psychiatricky ? Ale bez toho aby som hned nemusela menit tu povodnu. Proste ist vypocut si nazor popripade zhodnotit ci mi nebude vyhovovat viacej

taktotedanie
16. okt 2023

@julka828 najst si sukromneho a vysvetlit situaciu, mozno bude niekto ochotny ale skor nie ako ano

0silvia0
16. okt 2023

@julka828 ja som neriešila psychiatra, ale neurochirurga a nebol žiadny problém konzultovať u viacerých. Podľa toho som sa rozhodla na ďalšom postupe.

1mina
16. okt 2023

Nie som si ista ale podla mna by to nemal byt problem, ako napriklad.kozne ked som riesila s dcerou bezne nas posielali jedna v ilave nevyriesila, sli sme zase do dubnice a tak hore dole. Myslim ze to neni ako obvodny napr ze musi byt clovek len u jedneho registrovany ? Opravte ma ak sa mylim ale mam taky pocit ze to tak je.

julka828
autor
16. okt 2023

@taktotedanie preco nie ? Ako potom mam zistit ci sa mi "oplati" k nemu prestupit ? Pytam sa naozaj neviem jak to funguje

julka828
autor
16. okt 2023

@1mina a to len tak mozem k nemu prist cez navsteva lekara stranka ma moznost objednania online mozem sa objednat a prist k nemu ?

taktotedanie
16. okt 2023

@julka828 lebo cakacie doby su dlhe a nie kazdy chce brat novych pacientov a aked tak hned aby ste u neho ostali

1mina
16. okt 2023

@julka828 toto som si neni ista veru. Ale napriklad ked som isla od jendje koznej k druhej normalne som sa len objednala, tusim jedine co mi vtedy hovorili ze nemalo by to byt ten isty den kvoli poistovni. Ale je pravda ze cakacie doby su sialene teraz vsade

lusiafofo
17. apr 2024

@0silvia0 ahoj prosím ťa môžem súkromnú správu?