Cestovanie hromadnou dopravou na PCR test

3. feb 2022

Ahojte chcem sa opýtať či máte skúsenosť. Vyšiel mi pozitívny antigen objednala som sa na pcr ale dali má až do vedľajšieho mesta. Nemám sa tam ako dopraviť iba hromadnou dopravou. A teda neviem aký režim má doprava napr vlaky. Či má pustia keďže som pozitívna a nie som ockovana. Ďakujem na info

zupka33
3. feb 2022

Po pravde nik nebude vediet ze si pozitivna, kedze sa to nijak pokial ja viem nekontroluje

veronikaszabova
3. feb 2022

To fakt chces ist na PCR autobusom?? Vlakom?? Ked mas antigen poz.?
To nemas inu moznost dopravy?

leamax
3. feb 2022

A na co potrebujes aj PCR,ked ti vysiel ag pozitivny?

veronikaszabova
3. feb 2022

@leamax aby mala kovid pas, nie?

leamax
3. feb 2022

@veronikaszabova ved uz uznavaju aj ag testy,nie?

basska_b
3. feb 2022

@leamax Nie za ucelom covid pasu. Za ucelom karanteny

leamax
3. feb 2022

@basska_b tak potom asi jedine taxikom,mhd urcite nie,podla mna

autor
3. feb 2022

@veronikaszabova no nemám ako. Do vedľajšieho mesta peso asi nepôjdem. A tam má pridelil uzastny systém koronagov.sk. nie ja nechcem nikoho ohrozovať ja všetky opatrenia vždy dodrzujem. Ale čo mám robiť?

autor
3. feb 2022

@leamax no napísali mi sms pri pozitívnom antigen že sa mám obratom objednať na pcr

leamax
3. feb 2022

skus este zavolat na NCZI, ci by ti to nevedeli prehodit do vasho mesta. ak teda robia PCR aj u vas

autor
3. feb 2022

@leamax ďakujem skúšala som nevedela som sa dovolať. A áno robia aj u nás nechápem prečo ma tam hodili. Akože ja fakt nemám inú možnosť len hromadnú dopravu. Cesta taxíkom ma tam vyjde na 30€ čiže spolu 60€. To je nemyslitelne

leamax
3. feb 2022

no tam je vzdy problem dovolat sa. jedine to skusat cely den. drzim prsty, nech sa podari. lebo fakt nie je dobry napad ist mhd. a skore uzdravenie zelam

autor
3. feb 2022

@leamax ďakujem no skúsim tam vyvolávať. Samozrejme nechcem nikoho ohroziť.

luliu
3. feb 2022

Vydrz na linke, u mňa to trvalo skoro hodinu

monca1977
3. feb 2022

Urcite nie taxíkom,aj keby to bolo zadarmo,ved ten chudák taxikár by bol s vami pozitívnou zatvorený v zavretom aute celú cestu.....

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavomira236
3. feb 2022

,avolaj má hygienu vášho mesta nech ti to prehodia

autor
3. feb 2022

@slavomira236 volala nič mi neprehodili že proste mám ísť a hotovo. U nás nie sú voľné kapacity. Takže musím ísť.