Zienky, trapi ma nadmerne vypadavanie vlasov.Citala som ze vraj cesnakovy sampon od Farmasi je ucinny proti tomuto, mate s nim skusenosti ci fakt zabera? Vdaka
@2zuzanka2 dakujem za skusenost, a nasli ste nejaky vyrobok s ktorym ste spokojna proti vypadavaniu vlasov?
@jankapresov áno predtým som používala dlhodobo biosil plus a bola som s ním spokojna aj teraz som s ním začala no treba tomu cas,zo skúsenosti viem že treba na to ísť z vnútra žiaden šampón ani maska nepomôžu pokiaľ sa do vlasu nedostanú vitamíny cez korienok a neposilnia ho
Tiež používam cesnakovy sampon od farmasi a o niečo menej mi padajú vlasy ale nič extra..páči sa ni že si stačí dať malo je poriadne hustý..ale inak žiadna výrazná zmena
Som 6 mesiacov po porode a vlasy mi padali tak ze som az plakala.Pred mesiacom som zacala uzivat tabletky z lekarne-Vlasove hnojivo a skutocne mi prestali vlasy padat a su kvalitou lepsie a rastu aj nove.Samotny sampon ti nepomoze,treba dodat vyzivu zvnutra.Cesnakovy sampon som si chcela kupit aj ja ale kadernicka ma upozornila ze sa z neho dost mastia vlasy tak som si kupila v lekarni sampon aj balzam proti padaniu vlasov.
vypadavanie vlasov po porode je bežne. Tiež som to takto mala. Vtedy som zmenila vlasovu kozmetiku,
je ten šampon naozaj dobry? Pomaha? Je ešte nejaky iny šampon, ina značka s podobny, učinkom a kde sa da kupit?
Aj ja používam cesnakový šampón Farmasi ale používam k nemu aj cesnakovu masku a vlasy mam krásne vôbec sa nemastia umývam vlasy 1x do týždňa a vôbec mi ich nevysušuje
@2zuzanka2 súhlasím, u mňa táto značka detto
@danielak84 a to použivate šampon alebo tabletky?
Akurat som zacala používať tento cesnakovy šampón od Farmasi 4 dni dozadu ale myslím si že moje vlasy predtým boli krajšie … tedaz sú take že keď si och umyjem všade sa mi zasekava hrebeň guče vo vlasoch a to pritom používam kvalitný kondicioner čo som mala aj predtým ale pri inom sampony a vtedy bolo všetko Ok no uvidíme … či tento Farmasi šampón neni len nejaký oj*b :D
@jankapresov no za mňa jedna katastrofa i ked vlasy mi prestali mierne padať aj podrástli rýchlejšie ale kvalita vlasov išla dole,konce suché pri korienkoch mastné už na druhý deň po umytí,tazko sa mi to vymyvalo z vlasov takže ja som nebola spokojná čakala som viac