Dobrý deň,už asi druhý rok mam časté chvenie hlavy smerom dopredu a dozadu.Neurologicka diagnostikovala dystonia a odporučila botox do krku.Je to už 3 tyzdne od aplikácií.vobec nemám pocit ze sa to zlepšuje.mam pocit ťažkej hlavy ako keby mi ju ťahalo k zemi a začala tupá bolest vzadu pod šijou.Mate s tým niekto skúsenosti??? Baclofen mi neodporúča a vysadila.Dakujem za akékoľvek rady.
@katkanalezinska aké ste mala ťažkostí pred aplikáciou botoxu?
Dosť sa mi triasla hlava a vytačalo mi ju do boku a vy?
@katkanalezinska chvenie hlavy hlavne v strese.kolko mate rokov?kde vám to robili?
@vestfalia mám 44 ,ten trás nie je zo stresu ,botox mi pichali v Žiline na neurologickom stacionári
@katkanalezinska tie bolesti prejdú...mne už je celkom dobre ale ten tras pretrváva
@katkanalezinska záleží akú dávku vám dali ja som mala 5×500mg
@vestfalia myslím že mi dali 500 ml,ale tie bolesti sú hrozne ,padá mi hlava ,tak 2 hodiny po zobudení celkom v pohode a potom bolesti,žiijete normálne? Chodíte do práce?
@katkanalezinska
@katkanalezinska
@katkanalezinska ja mam 50 som na invalidnom ale fungujem teraz už tie bolesti prešli a si to rozmyslím ci si to ešte nechám pichnut
@vestfalia a ID beriete na toto ochorenie? Aj ja rozmýšľam či to ešte chcem podstúpiť ,chodíte aj na masáže alebo niečo?
@katkanalezinska nechodím na žiadne masaze.ID mam kvôli srdcu.a nedajte sa nalákať na žiadne bylinky....mne vysvetlili že to je neuro problém v spojitosti s mozgovou činnosťou. Predpokladám že CT hlavy vám robili....
@vestfalia bylinky nie ale hodne pišu o akupunkture tak len nad tým rozmýšľam ,robili mi mg mozgu pred tromi rokmi
@katkanalezinska ja mám tiež dystoniu že vraj už 5 rok ale mne na to nezabralo ešte nič ani lieky,ani botox ani akupuntúra
@vestfalia dobrý večer ja ma cervikalnu dystoniu už viac ako 15rokov chodila som botox nepomohlo mi to chodila som na cvičenie krkom už sa neda nič robiť neviem otačať hlavou otačam sa celym telom už som si nato zvikla bolesti mavam každy deň.nrmocnici mi povedali že sa neda už nič robiť takže ostanem tak do konca života mam 41 rokov .
@vestfalia Dobrý deň mne tiež aplikovali botox pred 10 dňami a mám hrozne bolesti krku už neviem čo mám robiť