Po vytlačení vyrážky na nose asi pred mesiacom mi ostal takýto červený fľak, je mozne že sa to tak dlho hojí? Čo by mi nato pomohlo? Nemalujem sa veľmi a vadi mi lebo mi to na tvári doslova svieti
@kat_ no asi pôjdem ak.mi to nezmizne ale je mi to až take.blbe chodiť tam s takouto vecou že mala som vyrážku....
Veru chod, moze to byt vselico. Moze to byt kludne bazaliom
@mk1111111111 bazalióm sa vie urobiť aj z vyrážky? A to vyzerá takto?
@mk1111111111 celý deň si to študujem a teda neviem nemal by to byť nejaky výrastok alebo čo? Lebo toto čo mám ja je hladké, mala som tam vyrážku asi pred mesiacom ktorú som si vytlačila, potom dlhšie chrastu a takéto červené mi to ostalo... Každopádne pre svoj pokoj pôjdem na kožné ak to nezmizne do týždňa, teraz má kozna aj tak dovolenku..
@mk1111111111 dám si to skontrolovať len si neviem predstaviť keby to naozaj nedajboh bolo to, ako by mi to odstránili na takom mieste...
@mk1111111111 ďakujem za odpoveď, určite pôjdem a kožný lekár hneď od pohladu by to zistil o čo ide? Lebo u nás je kožná taká staršia pani ktorá má milión pacientov ide to tam ako na pase, tak sa trochu obávam či má neodbije čo tam otravujem s fliacikom...a teda je možné že by na tom nose nebola jazva? To by asi ale neurobili len tak na bežnej chirurgii asi, že?
@mk1111111111 tiež ma napadlo. Mama mala
Áno zisti. Aspoň bude mať podozrenie.
Nemá sa to tendenciu hojiť a opäť začervená?
@sono2 neviem Mam to.mesiac a stále mi to príde také isté...môžem sa opýtať kde to mala mama a ako to dopadlo? Vybrali a je ok? A ako.sa jej to prejavovalo? Dakujem
Z vyrážky asi nie, pravdepodobne to nebola vyrážka.
Neboj, este nemas dg.potvrdenu, ale radsej ist, ako potom banovat. Mne to zistila na prvy sup. Ale, operatera vyberaj, ja som bez jazvy a to mi brali velku cast, kto nevie, ze som na zakroku bola, si nic nevsimne.
@sono2 No neviem podľa.mna to bola vyrážka ktorú som normálne vytlačila...
@mk1111111111 veď jasne ešte nestresujem a ani nechcem radšej s tým pôjdem k dr ďakujem za odpovede...
Na brade. Bola to bodka a zväčšilo asi na pol cm a chcelo sa to hojiť, lenže to dopelo do štádia chrasty a opäť odpadlo asi v týždňových intervaloch. Vybrali a všetko je OK.
Bol to bazaliom.
@sono2 ja som mala tak, ze to najprv vyzeralo, ako vyrazka. Tiez som si to vytlacila a potom sa to zrovnalo a zasa troska do vysky podrastlo. Znama mala vyrazku a zostalo jej naplocho, len sa to postupne rozsirovalo. Ale, obe sme ok. Klop.klop
@mk1111111111 ešte sa opýtam v akom veku ste to mali vy a kamaratka
@mk1111111111 Ja keď tak počítam tak sa mi tá ,,vyrážka,, urobila presne na začiatku februára, tak ešte počkám do konca mesiaca a ak sa nič nezmeni pôjdem na kožné, zatiaľ si to potierame tekutým púdrom z lekárne uvidím čo to spravi....ako dlho ste to mali prosím Vy kým ste išli k lekarovi
Nieco cez mesiac, ja totiz nemavam vyrazky
Na ten vek som sa pytala onkodermatologicky, vraj, kedysi len stari ludia mali, dnes, uz zial aj mladi, slnko je agresivnejsie
@mk1111111111 ja práveže tiež nemávam často vyrážky, a čo sa týka slnka tak to sa veľmi neslnim a posledne roky vždy faktor 50 na tvár...ale tak človek nikdy nevie...a ešte prosím ako rýchlo to šlo od kožnej až po to odstránenie, aj keď si písala.ze to bolo uz pred pár rokmi...a mala si to prosím kde na akom mieste
Prosim ta bola si..co to.bolo??
@nikkas áno bola , napísala že nehojaca sa vyrážka, nátierat som mala fucidinom 10 dní a cca na piaty deň to zmizlo, odvtedy mám pokoj
mesiac je uz dost, sla by som na kozne skontrolovat