Prosím vás pekne na krku sa mi vytvoril červený flak, najprv taky do ružova, dala som si na nič sudokrem na druhy deň ráno červený, nesvrbi skôr stipe, pocitovo ako popalenina, boli aj drobne pluzgieriky prvý deň, neviete niekto co to je??
nazaspala si na mobile? inak uz vyzera, ze sa to hoji, nie?
@denka_zv mna koža pri pásovom vôbec nebolela. Mala som ho na strednej škole. Dodnes si pamätám, ako som cítila vnútornú horucku v škole. No inak mi nič nebolo, až večer ma začali bolieť nohy, další deň drobne “pupaciky”. Vôbec nebolo, každý mi vravel, že pásový boli ako svina. A predsa to bol pásový.
Ale podľa mna toto nie je pásový.
Moze byt pasovy opar, ale aj impetigo..ale skor.ten psoby opar cize v podstate herpes.. treba to liecit..
Baby trosku sa to zmensuje a dnes sa mi podarilo aj ako tak vyspat, kazdopadne v pondelok donutim svoju doktorku nech mi berie krv a určite navstivim aj koznu
@stankabol nie🤷♀️kožná mi povedala ze som sa obtrela o dáku bylinku, čo teda som sa ani nemala kde, skôr si myslím ze nejaká reakcia na slnko napr alebo vonavka a teplo zaparilo sa mi to miesto, každopádne samo to prešlo a nerobilo mi dobre slnko na to.. Týždeň dva a už nebolo ani stopy po tom
+obvodná brala aj krv a všetko bolo ok
alergia na slnko?