Ahojte mamicky potrebujem radu ci s tym mate niekto skusenost, dnes rano som sa zobudila s bolavym cervenym flakom pod prsnikom,vobec netusim od coho to moze byt kedze uz nedojcim davno, taktiez som sa nikde nebuchla a nemoze to byt ani z tesnej podprsenky kedze som uz par dni iba doma s dcerkou ktora je chora. Dakujem za rady prikladam foto...
ja som si davala ten tvaroh. do plienky som to zabalila a mala som to tam az kym "nevyschol". poskodit to nemoze, mne to preslo.
Nie som typ, ktorý nejako stresuje, ale išla by som k lekarovi - napr. gynekologovi pre pokoj v duši....Z obrázka to vyzerá na zapal, mne sa mlieko tvorilo ešte dlho predlho po ukončení kojenia som vytlačila pár kvapiek. Či sa ti to tam nejako nenahromadilo....ťažko povedať. Určite chod k lekarovi, nech ťa prezrie, pošle aj na sono prs...ak si ešte nebola. Po ukončení kojenia to nie je zlé dať si vyšetriť prsia celkovo, či nenastali zmeny.
ja som mala cosi podobne ale som este kojila . nebola to hrca len flak a bolelo to. bala som sa ze je to zapal. davala som si na to tvaroh (obycajny hrudkovity) a preslo to.