Červené znamienka - angiómy

evazich
1. júl 2024

Ahojte kočky. Máte skúsenosť? Rok po pôrode mám nimi obsypané celé brucho. Je ich podľa mňa stovky.
Niektoré väčšie, iné celkom drobunké. Termín na kožné mám, no rada by som vedela, či sa s tým niekto stretol. Ďaaakujem.

mimisram
1. júl 2024

@evazich Mne sa stale robia, ja som si na to zvykla a neriesim. Ale kamaratka sa tiez teraz nedavno objednavala na odstranenie.

lilianka28
1. júl 2024

@evazich Ja som ich mala, a dosť veľa. Sú neškodné (teda väčšinou) a je to skôr estetický problém. Mne ich odstraňovali laserom.

evazich
autor
1. júl 2024

Baby, a tiež ich máte v takom veľkom množstve?

beata_k
1. júl 2024

Raz za par rokov ich davam odstranit laserom.

lilianka28
1. júl 2024

@evazich Áno, fakt veľa. Mne ich robil na 3x do leta, a potom na jeseň ešte 2x dorábal.
V lete sa nemôže laserom ošetrovať, tak ak sa rozhodneš pre takéto odstránenie, počítaj s ním až na jeseň.

evazich
autor
1. júl 2024

Presne dnes som kontaktovala aj kliniku, kde majú laser. A presne toto mi sestrička povedala, že sa mám ozvať v septembri. Aj tak si to neviem predstaviť, lebo fakt ich mám asi 200. Cena za jeden vystrel laserom je 10 eur 😂

lilianka28
1. júl 2024

@evazich Neboj sa, oni zvyknú dávať v takých prípadoch "množstevnú zľavu" 🙂
Aj ja som tak mala.

evazich
autor
1. júl 2024

@lilianka28 ďakujem za odpoveď. Si milá, a upokojila si ma. Už som si diagnostikovala hocijaké choroby, vyzerám s tým ako dalamatinec, som z toho nešťastná.

evazich
autor
1. júl 2024

@mimisram a nijako to neriešiš? Koľko ich máš?

jaja1979
1. júl 2024

@evazich ja som si to dala odstrániť, takto to vyzeralo po.... Cena bola pred 4 rokmi do 300€.

evazich
autor
1. júl 2024

@jaja1979 tak to si mala tiež riadne. Podobne to mám no. Po pôrode sa ti to spravilo? Len na bruchu? Ja mám pár aj na prsiach a malo aj na nohách.

jaja1979
1. júl 2024

@evazich hej, po pôrodoch, ale odvtedy sa to objavuje, ale sú zatiaľ úplne maličké, takže neriešim zatial

ahhola
1. júl 2024

@jaja1979 nevie sa, z coho to vznika?

jaja1979
1. júl 2024

@ahhola vraj je to starnutie kože a niekto je k tomu náchylný viac, iný menej...

evazich
autor
1. júl 2024

@jaja1979 tak to teda neviem, ako budem vyzerať na dôchodku 😂 asi už len bodka na bodke

hopsas
1. júl 2024

@evazich áno ja som rovnaký prípad a dávam si ich pravidelne laserom odstraňovať. Ale teda boli to riadne. Raz bol so mnou na.odstraneni aj môj brat ktorý má rovnaký problém a odmietol tam ešte raz prísť. Vraj radšej bude bodkovaný.

venusa85
1. júl 2024

@evazich ja som sa nedavno pytala chirurga na to a povedal mi, ze vekom ich budem mat viac. Tiez ich mam na trupe, ale malicko.

evazich
autor
3. júl 2024

@hopsas je to riadne nevzhľadné no. Tiež sa chystám po lete na odstránenie, aspoň tých väčších