Červené vyrážky na zadku

9. júl 2024

Ahojte, vopred sa ospravedlňujem za foto, ale je najlepšie keď to uvidíte. Už dlhé roky bojujem s vyrážkami na zadku, najmä počas leta je to hrozne - hanbím sa chodiť niekde na kúpalisko. Máte s niečím takým skúsenosti ? Pomohlo Vám niečo ? Už som vyskúšala hocijakú drahú kozmetiku, voľné oblečenie a neviem čo všetko, ale vždy sa ukážu, najmä počas toho leta, čo je najhoršie.
Vedel by mi niekto na to niečo ešte poradiť ?

axve
9. júl 2024

Ahoj. Skus urcite este zmenit stravovanie, nieco popripade vyradit z jedalneho listka. Zadocek je pekny a vyrazky su vacsinou zo stravy, a trocha slniecka a urcite zmiznu

angelous1991
9. júl 2024

Áno je to strava … ja ako som začala s chudnutím a prekopala som celý jedálniček tento problém sa stratil… odvtedy raz za čas sa niečo ukáže aj to len počas svojich dni .

simca06022011
9. júl 2024

no u mna je to zvycajne kontaktne... dokonca ani nie ze spodne pradlo/nohavice.. ale stolicky, gauc... a tak.. dokonca aj cez oblecko. Pripadne avivaz, prach na pranie a pod. Kombinacia teplo a urcite materialy a uz som vybodkovana. Mam sedavu pracu, ako som to zistila, uterak mavam na stolicke :DD
Ale moze to byt napr. aj naozaj nieco pre dermatologa napr. to moze byt aj keratoza pilaris... alebo ako uz pisu vyssie

mk1111111111
9. júl 2024

Daj si tam detsky puder, rano po osprchovani. Ja som to mavala pro dlhsom sedeni v lietadle, puder to odfiltroval, odkedy ho pri letoch pouzivam, uz to nemavam. Skus. Este mam jeden pripravok. Pozriem, ako sa vola, vsetci, kto ho pouzivaju, aj baby, napr. Tie, co sa im otieraju stehna, velmi vychvaluju. Je pansky, ake vraj dobry, este som nestihla vyskusat.

mk1111111111
9. júl 2024

Calm balls sa to vola, maju to v aj DM. Obrazok hrozny, ale vraj neskutocne ucinne.

autor
9. júl 2024

Ďakujem za odpovede. Čo sa týka stravy - je pravda, že si sladké neodpustím ale nemyslím si, že to nejako preháňam, ale samozrejme nevylučujem že to môže byť aj tým. Lenže napr. v zime sa stravujem takmer rovnako a takto moc to nemávam 🥲 slniečko určite pomôže aj solarko, ale teraz som však tehotná tak je s tým problém. Skúsim ešte ten detský púder prípadne ten krém spomínany vyššie.

simca06022011
9. júl 2024

@mk1111111111 uz je aj zenska verzia :D BusyB antirub ... ;)