Ahojchcela by som sa opytat..bola som u kozmetičky a robila mi depilaciu nad hornou perou, ale mam to dost podrazdene a cervene..uz od vcera..neviete co by pomohlo? Dakujem za rady.
Ahoj, alebo Bepanthen. Inak depilovat mozes aj tymi voskovymi pasikmi na tvar od Veet aj doma. V baleni su k tomu aj navhlcene obrusky, ktorymi zotries pripadne zvysky vosku a aj upokoja pokozku.
Ahoj, ja to mávam tiež vždy podráždené, červené. Natieraj si to, najlepšie niečím upokojujúcim, ja mám krém avene sa mi zdá. Ale kúpiš v lekárni, tam ti aj poradia.
dakujem vam..cize by nemali ostat nejake jazvy?
Nie urcite nie, v najhorsom pripade, ak ti tu depilaciu urobili moc drasticky, ti mozu vzniknut chrasty, nic pekne, ale tie opadnu, ale ak to mas len slabo zacerve to ti po 1-2dni vybledne..
Po strhnuti nezostanú jazvy jedine tak popáleniny a môžu az chrastičky .... po nesprávnom strhnuti moze byt pokožka moc zacervenana ale závisí to aj typu pokožky ... (je to dôsledok slabého natiahnutia pokožky pri strhávani chĺpkov )zväčša zienky s blond vlasmi majú jemnejšiu pokožky a tym aj citlivejšiu ... to začervenanie moze byt dokonca az hnedej farby jedine co pomôže je regeneračný mastný prípravok napríklad bepanten zmizne do pár dni alebo studené obklady
A ak ti to az tak zle spravili, ze mas popaleniny, ako pise benete, tak do toho salonu uz nechod, lebo takto to nema byt. Ja pouzivam tie pasiky veet raz tyzdenne doma, a aj ked tie chlpky jemne vraj nikto iny nevidi, ja to vidim, tak si ich depilujem. A zacervenanu pokozku mam len trochu a aj to len ak to prezeniem. (vacsinou uz viem ako na to a ani nacervenanie nemam). Raz som si kupila inu znacku, chcela som akoze usetrit a dopadla som presne tak, s popaleninami a chrastami. Kazdy sa ma zdesene pytal co sa mi stalo a ja som sa hanbila dost 🙂 sice sa to dalo prekryt makeupom ale kym sa ta pokozka obnovila, boli tie miesta vysusene..
Dakujem vam za rady.. no urcite do toho salonu uz nepôjdem :( :( dost to stipe..
@benete ahoj. Mne sa toto stalo. Vzniklo mi ako popáleniny mam to suché. A budú z toho Chrasty. . Nevedela by si mi poradiť ze aki krém na to. Ďakujem.
Dobra na upokojenie a regeneráciu je masť Dermazulen, kupit sa da v lekárni.