Červené stopy po depilácii nad hornou perou

milagros148
13. jan 2017

Ahojchcela by som sa opytat..bola som u kozmetičky a robila mi depilaciu nad hornou perou, ale mam to dost podrazdene a cervene..uz od vcera..neviete co by pomohlo? Dakujem za rady.

zuzulka474
13. jan 2017

Dobra na upokojenie a regeneráciu je masť Dermazulen, kupit sa da v lekárni.

natalkanasta
13. jan 2017

Ahoj, alebo Bepanthen. Inak depilovat mozes aj tymi voskovymi pasikmi na tvar od Veet aj doma. V baleni su k tomu aj navhlcene obrusky, ktorymi zotries pripadne zvysky vosku a aj upokoja pokozku.

gabona1
13. jan 2017

Ahoj, ja to mávam tiež vždy podráždené, červené. Natieraj si to, najlepšie niečím upokojujúcim, ja mám krém avene sa mi zdá. Ale kúpiš v lekárni, tam ti aj poradia.

milagros148
autor
13. jan 2017

dakujem vam..cize by nemali ostat nejake jazvy?

natalkanasta
13. jan 2017

Nie urcite nie, v najhorsom pripade, ak ti tu depilaciu urobili moc drasticky, ti mozu vzniknut chrasty, nic pekne, ale tie opadnu, ale ak to mas len slabo zacerve to ti po 1-2dni vybledne..

benete
13. jan 2017

Po strhnuti nezostanú jazvy jedine tak popáleniny a môžu az chrastičky .... po nesprávnom strhnuti moze byt pokožka moc zacervenana ale závisí to aj typu pokožky ... (je to dôsledok slabého natiahnutia pokožky pri strhávani chĺpkov )zväčša zienky s blond vlasmi majú jemnejšiu pokožky a tym aj citlivejšiu ... to začervenanie moze byt dokonca az hnedej farby jedine co pomôže je regeneračný mastný prípravok napríklad bepanten zmizne do pár dni alebo studené obklady

natalkanasta
13. jan 2017

A ak ti to az tak zle spravili, ze mas popaleniny, ako pise benete, tak do toho salonu uz nechod, lebo takto to nema byt. Ja pouzivam tie pasiky veet raz tyzdenne doma, a aj ked tie chlpky jemne vraj nikto iny nevidi, ja to vidim, tak si ich depilujem. A zacervenanu pokozku mam len trochu a aj to len ak to prezeniem. (vacsinou uz viem ako na to a ani nacervenanie nemam). Raz som si kupila inu znacku, chcela som akoze usetrit a dopadla som presne tak, s popaleninami a chrastami. Kazdy sa ma zdesene pytal co sa mi stalo a ja som sa hanbila dost 🙂 sice sa to dalo prekryt makeupom ale kym sa ta pokozka obnovila, boli tie miesta vysusene..

milagros148
autor
14. jan 2017

Dakujem vam za rady.. no urcite do toho salonu uz nepôjdem :( :( dost to stipe..

radicova12345
14. dec 2022

@benete ahoj. Mne sa toto stalo. Vzniklo mi ako popáleniny mam to suché. A budú z toho Chrasty. . Nevedela by si mi poradiť ze aki krém na to. Ďakujem.