Ahojte. Máte niektorá príznaky alergie (červene oči) a pritom testy Vám vyšli negatívne ? Syn máva červene jedno oko. Mám pocit že keď ide čistička deň noc tak ráno už nemá, dnes sme vypli zasa ma červene jedno oko. Výsledky negatívne u alergo.
K očnej chodíme 2 krát do roka tak myslím, že keby niečo mal tak by mu nato došli. Ja už neviem. Lekárka mi povedala že ak vyjdú testy negatívne tak neexist aby oko reagovalo na pel.
@staskast a alergia na roztoce,perie ci srst domaceho milacika do uvahy nepripada?
@simsalabim vysli mu negatívne testy. Tam boli aj roztoče aj pes.
Len začalo mu červenať oko min rok v marci a teraz občas od konca januára. Mám aj peľové správy v mobile a teda kvitne už kadečo.
@staskast A ak mu das antihistamnika, prejde to zacervenanie?
@staskast ano, v januari zacina lieska. Nam alergologicka hovorila, ze su pacienti, ktori reaguju alergicky, ale testy maju negativne a naopak. A ze ona sa vzdy riadi klinickymi priznakmi. Ak reaguje alergicky a antihistaminika zaberaju, brala by som ho ako alergika.
Ďakujem. Skúsim mu niečo na to dať. Pôjdem zajtra do lekarne
@soldi Aj ja som si tak myslela ze oci by reagovali obe ale bola tu nedavno diskusia, kde niekolko zien potvrdilo ze im reaguje len jedno oko na alergiu, takze mozne to je.
@andreatytler fakt ? Už sme pustili čističku a zasa to už nemá take červene.
No nič vyskúšam aj to antihistaminikum. Lebo keď som mu kúpila kvapky do oči to veľmi nezaberalo. Najviac ta čistička. Len ja už mám potom obavy proste, že či ma niečo s očami alebo čo. Tak som čakala že sa mu potvrdí alergia a že budem kludnejsia a teda ešte doktorka ako povedala že ak je negatívny tak oko reagovať nemôže.
Mne to ale nejde do hlavy veď koľkým ľuďom robí napr zle mlieko a intoleranciu nemajú.
Tak zato píšem sem že určite skúsenosti sú.
@staskast aby oko nereagovalo na pel? Oci a nos su prve co reaguje na alergen