Prosim vas, neviete z coho by to mohlo byt? Nic nove som nejedla, objavili sa po dobrati atb (par dni po), zaroven som vtedy zmenila aj antiperspirant. Hned som ho zmenila spat, zobrala som carbosorb aj antihistaminikum. Ale vobec nic nepomaha, stale sa tvoria nove a uz presli 3 tyzdne od atb aj zmeny antiperspirantu... Niektore miesta ma zacali svrbiet. Svrbi ma aj akokeby medzi pazuchou a zaciatkom prasnika. Aj po prsiach mam tie mini vyrazky.
Prehana ma k tomu. V pondelok volam doktorke... len nech viem na co sa zamerat? Hormony? Alergia? Foto v komente.
No antihistaminikum a carbosorb aspon 2 hod rozdiel ak si to zjedla naraz tak zbytocne
Nemas novy parfem? Nespotila si sa velmi? Lacne oblecenie z umeliny?
Skus fenistil krem alebo v dmke maju aj roll on
Mozno by som skusila aj zinkovu mast ci mast s bielym ilom
atb ti rozhodili črevnú mikroflóru, ozdrav si ju probiotikami a vylúč na pár týždňov sladké a múčne jedlá. Pridaj zdravé tuky a kostný vývar.
@taktotedanie nie najprv som si dala carbosorb dva dni, nic sa nestalo a potom o par dni som skusía antihistamin, davam si ho treti den a nic. Dnes mam zacervenanie a tie mibi vyrazky aj na spankoch.
Oblecenie nosim 99% casu bavlnene tricko. Behavam - ale oblecenie mam rovnake uz 2 roky - to k tomu poteniu. Ziadna nova kozmetika ani pracie prostriedky.
@vakatko probio beriem, ale skusim tvoje rady.
Skús aj Extrakt z grapefruitových jadier, alebo pred spánkom pohryz 2 klinčeky čistia tráviaci trakt od kvasiniek, pliesní ... Pozri info Syndróm priepustného čreva.
Su ako malinke hnisave pupaciky.