Chcela by som sa spytat neviete scoho sa robia? Asi dva dni pred sa mi urobili dve a postupne kazdy den po 2 3 viac svrbi to strasne bojim sa scoho to je, take iste to ma aj brat s mamou aj otec trocha mal mne sa zda ze ja ich mam najviac po bruchu po chrbte a rukach neviete mi poradit mali ste skusenost? Moze to byt nieco s alergiou? Dost casto jem kolace a vsetko z psenici ale nepasuje mi to lebo maju to aj rodicia
@kvetinka317 nie,kiahne som mala v Maji 2018 a dokonca brat ma take tiez ale rodicia menej
@jednorozec99 a stipance? Kedze to mate cela rodina....
@jednorozec99 Skús si na internete pohľadať info o plosticiach a tiež ešte o svrabe. Nezavrhni hneď moju radu s tým, že ste čistotna rodina a toto sa u vás nemôže vyskytnúť. Problém s plošticami je teraz veľmi rozšírený. A v našom okolí sa teraz vyskytol aj svrab a dozvedela som sa napr., že sa ním nakazila aj celá široká rodina jednej zdravotnej sestry, ktorá ho domov dovliekla z práce. A to už je čo povedať, pretože myslím, že práve zdravotné sestry vedia dosť o tom, ako sa chrániť, aby si domov nedovliekli podobnú pliagu.
Môžem sa opýtať ako ste to vyriešili? Ja mam také iste
@mirulinulinka mozem.sa spytat co to bolo mam to iste na nohach😏
@lenkakamen dobry den kozna mi dala lieky na alergiu a kortikoidny krem to pomohlo
@jednorozec99 dobrý deň, teraz som čítala váš príspevok o vyrážkach, chcem sa spýtať, viete z čoho to bolo? Lebo mam také isté a teda hlavne na chrbte. Ďakujem za odpoveď
@evina191 ja som to mala s alergii
@mirulinulinka ďakujem za odpoveď
@jednorozec99 nie sú to kiahne?nemate vo vnútri vyrážky pliuzgerik?