Červené, malé, svrbiace vyrážky

jednorozec99
30. mar 2019

Chcela by som sa spytat neviete scoho sa robia? Asi dva dni pred sa mi urobili dve a postupne kazdy den po 2 3 viac svrbi to strasne bojim sa scoho to je, take iste to ma aj brat s mamou aj otec trocha mal mne sa zda ze ja ich mam najviac po bruchu po chrbte a rukach neviete mi poradit mali ste skusenost? Moze to byt nieco s alergiou? Dost casto jem kolace a vsetko z psenici ale nepasuje mi to lebo maju to aj rodicia

kvetinka317
30. mar 2019

@jednorozec99 nie sú to kiahne?nemate vo vnútri vyrážky pliuzgerik?

jednorozec99
autor
30. mar 2019

@kvetinka317 nie,kiahne som mala v Maji 2018 a dokonca brat ma take tiez ale rodicia menej

lindusss2016
30. mar 2019

@jednorozec99 a stipance? Kedze to mate cela rodina....

miriam439
30. mar 2019

@jednorozec99 Skús si na internete pohľadať info o plosticiach a tiež ešte o svrabe. Nezavrhni hneď moju radu s tým, že ste čistotna rodina a toto sa u vás nemôže vyskytnúť. Problém s plošticami je teraz veľmi rozšírený. A v našom okolí sa teraz vyskytol aj svrab a dozvedela som sa napr., že sa ním nakazila aj celá široká rodina jednej zdravotnej sestry, ktorá ho domov dovliekla z práce. A to už je čo povedať, pretože myslím, že práve zdravotné sestry vedia dosť o tom, ako sa chrániť, aby si domov nedovliekli podobnú pliagu.

jankaplackova
9. feb 2020

Môžem sa opýtať ako ste to vyriešili? Ja mam také iste

mirulinulinka
28. mar 2020

Mozem sa spitat co vam pomohlo na taketo vyrazky som doma dva tyzdne a sa mi vysipali ruky svrbi to strasne scoho to moze byt

lenkakamen
26. jún 2021

@mirulinulinka mozem.sa spytat co to bolo mam to iste na nohach😏

mirulinulinka
26. jún 2021

@lenkakamen dobry den kozna mi dala lieky na alergiu a kortikoidny krem to pomohlo

evina191
8. máj 2024

@jednorozec99 dobrý deň, teraz som čítala váš príspevok o vyrážkach, chcem sa spýtať, viete z čoho to bolo? Lebo mam také isté a teda hlavne na chrbte. Ďakujem za odpoveď

mirulinulinka
11. máj 2024

@evina191 ja som to mala s alergii

evina191
11. máj 2024

@mirulinulinka ďakujem za odpoveď