ahojte spravili sa mi také červené flaky pod pazuším ktoré dost svrbia az mokvaju. Podotýkam nie z holenia. Co to môže byt a čo na to aby to zmizlo? Može to byt plesen ?
Neviem čím to vzniklo z čoho . A nevieš poradit ako sa toho zbavím? začalo to v lete pouzívala som na to canesten tak sa to zlepšilo ale ako som prestala mam to znova ☹
a nie je to zaparenina? Ak to trva dlho, sla by som ku koznej. Plesne sa liecia dlhodobo a aj vnutorne (vynechat sladke, obmedzit sacharidy, atd.
zaparenina nie.
Plesen, treba ist ku koznemu. Da ti na to inu mast.
@simca06022011 mas skusenost? canesten nie je nato?
canesten, alebo imazol mozes skusit...
ale ak to neprejde, treab zobrat ster a presne urcit, co tam mas a podla toho dat mast
@elanela canesten je na to, ale pouzivala si ho a vratilo sa ti to, cize stacit ti nebude mozno nebude.. zvycajne sa to lieci aj dva tyzdne a viac, ked sa ti to vracia mozno dostanes normalne tabletky, a potom este aj udrziava canestenom. Ale najlepsie pochodis navstevou lekara.
Môže to byť aj pleseň, na to pomáha natrieť postihnuté miesta Nizoral šampónom, nechať chvíľu pôsobiť a po cca 10 minútach zmyť vodou. Toto aplikovať raz denne nejaký týždeň a ak to je pleseň, tak by tie fľaky mali zmiznúť.
bola som u koznej ta mi brala ster . Tak nakoniec je to uplne iné ziadna plesen . Mam zlatého stafylokoka ☹ takže nasadila mi krem fucidin a atb doxyhexal
Ked to svrbi tak to kludne moze byt plesen. Alebo nezmenila si nahodou prasok alebo avivaz? Mohlo to nejako zle zreagovat s tvojim potom.