Červené fľaky po nohách

timusenka222
3. aug 2016

Ahojte. Viete mi prosím poradiť pokiaľ máte skúsenosť? Dnes som na mojich nohách objavila tieto fľaky. Určite to nepripisujem komárom. Nikdy som až také štipance nemala, pokiaľ by sa o spomínané komáre jednalo. A takisto by neboli 3 štipance vedľa seba. Ranky sú začervenané a mierne pripuchnuté. Dohromady mám 6 raniek na jednej i druhej nohe. Ďakujem vám za pomoc

misel0806
3. aug 2016

A svrbia?? Ja si myslim ze to od komara a neni pravda ze stipance nemozu byt pri sebe , ja som mala dokonca sedem stipancov blizko pri sebe na oboch nohach.. Lenze mna nehorazne svrbeli cez den nie no v noci to bol horor no musela som sa natierat fenistilom😘

timusenka222
autor
3. aug 2016

Vďaka za príspevok. Priala by som si, aby to bolo od komárov, strachovala som sa, či to nebude nejaký nepríjemnejší hmyz. Natieram to, nesvŕbi to. Počkám pár dní. Vďaka. 🙂

misel0806
3. aug 2016

@timusenka222 sak uvidis sama mozem sa aj mylit.. Ale take iste som mala aj ja lenze mna to svrbelo a kef som to furt skriala tak sa mi az take biele pupence porobili.. No po fenistlile to ustupilo.. Mam sladku krv pretoze take to stipance mam aj na rukach a dokonca aj na prstoch. Mna komare miluju... 😁

stepanka274
3. aug 2016

A nemas aj horucku?