Červené fľaky po akné

majky_15
4. apr 2021

Ahojte chcem sa poradiť dávnejšie som tu písal že som mal problém so zapáleným akné už teraz nemám našiel som cestu čo mi pomáha ale po tých zapálených čo som mal predtým mi tam ostali fľaky dajte si do vyhľadávania červene fľaky po akné a take malé červene myslite že to zmizne samo časom ak áno koľko myslite? A viete o niakom prípravku masticke čo by to zbledsila ďakujem za odpovede

mikadooo
4. apr 2021

@majky_15 toto nepomôže? Ja sama nemám skúsenosti
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/dermato...

majky_15
autor
4. apr 2021

@mikadooo ďakujem

katulienkax
4. apr 2021

Dosť drastické ale účinne aspoň keď ja som bola v puberte bolo že som si to nechala opalit na slnku bez opalovacieho krému to mi potom očervenela cela tvar a do 2 týždňov osupala a bolo po skvrnach. Ale potom mi aj kozna predpísala čosi už neviem čo a to tiež potom sposobilo osupanie starej koze.

miriam_s
4. apr 2021

@majky_15 samé to nemusí zmiznúť úplne, pleťové séra ti pomôžu to zahojiť, najúčinnejšie na to sú sérum s vit C (koncentrácia 10-15%), kyselina azealová, niacinamid... V tomto prípade SPF vždy keď ideš von je nutnosť lebo sa ti to nemusí zahojiť... Máš instagram ? Nastuduj si príspevky na profile b_b_w_k , má tam veľa o skin care

miriam_s
4. apr 2021

@katulienkax na to slúži chemický peeling, ktorý to urobí šetrne ale účinne, toto prosím neradte lebo tvár si zarába na oveľa horší problém...

miriam_s
4. apr 2021

@majky_15 https://www.instagram.com/p/CKcHtbhLOBe/?igshid... tu o tom píše, ja mám skúsenosť s týmito sériami od Geek and Gorgeous, cena fajn a účinné.. ďalšie má aj ona v príspevku...

kiwi3
4. apr 2021

zmizne ti to aj same po case. a ano, opalenie pomoze, ale treba sa opalovat zodpovedne, lebo inak si privodis ine kozne problemy. ak tomu chces pomoct nejak inak, tak dobra je kyselina salicylova, pripadne nejaky krem s nou. dobry je napr. cerave, staci pouzit raz za cas na noc

katulienkax
4. apr 2021

@miriam_s ja som len povedala že som to robila ako pubertacka 😉 mne to pomohlo ako hej treba s rozvahou pubertaci robia rôzne zúfale činy