Baby nikdy som nemala s tym problém no teraz katastrofa po holení sa mi začali robiť červené bodky 🙄 podotykam že žiletka je vždy ostrá a používam aj penu na holenie v čom môže byť problém poraďte ako sa toho zbavit ďakujem
@vierocka888 tak sme uz dve kto sa ešte pridá 😀
@6699333 po holeni posyp kozu detskym pudrom a mas po Probleme.Mam to vyskusane.Kamoska ma dobre skusenosti dokonca so zinkovou mastou,ale nepouzivaj na intimne miesta 😉
@stellamaris ďakujem pekne za radu musim kúpiť puder a vyskusam
@stellamaris mne nepomaha ani jedno :/
@vierocka888 tak potom neviem.Mne ten puder a mast boli odporucane a u mna funguje oboje.
Snad mas citlivu pokozku a mozno pomoze zmenit nieco aj na holeni.Alergici tusim menia penu na holenie za mydlo alebo nieco ine,aj ta chemia drazdi pokozku,plus holenie= cervene bodky..........
Ja mam s tymto problem hlavne na intim. partiach a mne osobne pomaha aloe vera gel
Mne npomaha tiez nic uz som z toho zufala :(
Mne pomaha puder, ale aloe gel tiez nemusi byt zle. Ten ma vacsinou ukludnujuci charakter 🙂
baby, vraj sa treba holiť v chladnejšej vode, aby sa pory neotvorili a nezápalili. A po druhé, ak je to v oblasti bikín, tak sa holte večer pred spaním a neobliekajte si nohavičky 🙂 nech sa tá podráždená koža vetrá. Netreba holiť proti smeru rastu chĺpkov. Nebude to síce hladké, ale nebudú bodky 🙂 Je to asi preto, že je teraz teplejšie a človek sa viacej potí. Alebo sa začnite holiť s holiacim strojčekom a nebudete mať problém 🙂
Mne najlepšie zaberá spraviť si pred oholením sa peeling.
Vzdy po holeni si oholene miesta osprchujem ladovou vodou.. alebo teda tou najstudensou ktora tecie 🙂 nijake peny na holenie nepouzivam a ziadne bodky nemam.. a podobne ako pisala luciannka - naha pokozka je stastna pokozka, aspon teda ja to tak mam a celorocne ;)
včera som akurát čítala jeden článok, presne o tomto, že vraj červené bodky sú z toho že sa nesprávne holíme. Nemá sa holit v proti smere rastu chlpkov, ale v smere rastu. Tak neviem, neskúšala som to ale možno vyskúšam. 🙂
mne dosť pomáha balzám po holení (normálne pánsky buď Loreál alebo Nivea ... akákoľvek značka). Kúpila som to raz mužovi namiesto vody po holení a odvtedy to používame obaja 🙂
😀
Dievcata, ja sa pridavam.....doteraz som nemala taky problem, ale posledny mesiac ze dovi ☹ ☹ ☹
Ja mam odskusane dav v spreji , normalne sa oholis a streknes trosku na kozu, ano aj tam... 😀
Ja ale viem z coho sa mi to robi...ja s oholenim problem nemam, ale potom ked sa mi spravi "husia koza" /ked mavam chladnejsiu vodu alebo naopak moc teplu/ , tak vsetko ocervenie a uz je hotovo.... 😒
Mas to podrazdene to ke vsetko. Holenim sa koza ppdrazdi a reaguje takto. Skus ten dav ale normalny ziadny uhorkovy alebo s parfemami. Mne to zabera, tak isto som mala bodky ale ako pouzivam toto tak mam pokoj.
@pillipilli ahoj,myslis tento? 🙂
Ano je to on mojho stdca sampion 😝
@pillipilli twn pouzivam pod pazusky, krasne vonia, tak mydlovo 🙂 asi ho zacnem pouzivat aj na ine partie ak to teda pomoze na tie hnusne vyrazky po holeni 🤔
urcite vyskusaj mne ako vravim pomaha.
Aja mam cervene bodky po holeni us budem pouzivat vosk pretoze us nic nezaberA som zufala
@6699333 ahoj... toto by aj mna zaujimalo lebo mam s nimi problem :(