Červená tvár, ktorá aj páli

thelovelybones
22. mar 2023

Občas mi z ničoho nič ocervenie tvár neviem či to môže byť zihlavka? Je nejaká dobrá masť? Alebo čo by ste mi poradili aj nejaký krém na tvár proti slnku s väčším faktorom ďakujem

ildiko36
22. mar 2023

@thelovelybones to ti môže spraviť aj vysoký tlak, odmeraj to

dadka128
22. mar 2023

@thelovelybones ak by to bola žihlavka mala by si aj pluzgiere inak to moze byt rosacea

lopuch22
22. mar 2023

@thelovelybones rosacea,kuperoza

camelie12
22. mar 2023

Mozno ste pouzili krem alebo makeup po zaruke. Alebo ma dany kozmeticky pripravok nejaku latku v zlozeni, na ktoru ste alergicka. Ja som to tak mala v obidvoch pripadoch.

thelovelybones
autor
22. mar 2023

@camelie12 nie nič

thelovelybones
autor
22. mar 2023

@lopuch22 a je na to niečo?

camelie12
22. mar 2023

@thelovelybones, aha, tak potom by to mohla byt "vnutorna" príčina" (zihlavka alebo rosacea), nie "vonkajsia" sposobena nejakym podnetom - kozmetickym pripravkom.

Drzim vam palce, nech to cim skor vyriesite.
Lebo to musi byt neprijemne.

lopuch22
23. mar 2023

@thelovelybones ani veľmi nie,vekom sa to zhoršuje,ak už popraskajú žilky tak jedine laserom.Ta pokožka začne byť aj taká akoby hrubá,hutná,porovita v tom vysokom štádiu.Ziadne opaľovanie,horúce kúpele,prudké striedanie teplôt.Krem s vysokým faktorom.Je pár krémov,Kupeliac aj na predpis,ale z mojej skúsenosti to nezaberá.Este nejaký cc krém s arnikou,trošku to upokojí a zelený makeup,ale zázraky necakaj