Červená bodka na prste

izabel_a
8. máj 2024

Ahojte,
Moznost banalnost, ale zaujima co by to mohlo byt. Mam takuto ako keby cervenu podloznu bodku na prste na ruke uz velmi dlho. Ked si po tom prejdem tak to boli, minule som si to prepichla a neuverili by ste ale tieklo z toho tolko krvi ze to neslo zastavit…ako fakt som myslela ze pojdem uz na pohotovost lebo mi z toho 15 minut prudom tiekla krv. Po par dnoch to zmizlo a teraz to tam dorastlo znova. Je to ako keby pod kozou, neviete co by to mohlo byt?
Dakujem.

matullienka
8. máj 2024

@izabel_a nepichla ti tam triedka?

izabel_a
autor
8. máj 2024

@matullienka praveze nie…minule som to prave prepichla a zmizlo to na par dni a zase to dorastlo naspat😕

petermafo
8. máj 2024

@izabel_a zápal to asi nebude ani vyrážka ekzém to by išla iná tekutina alebo hnis nie čistá krv.Vypada to jak podkožný vred, hematóm nejaký či útvar.Maťe to na dotyk mäkké jak na iných prstoch či cítite niečo tvrdé pod kožou. Skúste nechtikovu masť alebo obdobne.

izabel_a
autor
8. máj 2024

@petermafo ked po tom prejdem tak to boli a citim ako keby gulicku pod kozou

petermafo
8. máj 2024

@izabel_a Väčšine každý to zažil ale toto to nebude keď si niekto pricvikne kožu na prstoch tak sa vytvorí zrazenina ale časom zmizne a neobjaví.Jedina cesta ísť na pohotovosť alebo chirurgiu alebo kožná a skúsiť určiť problém čo to je.Keď nebol úraz prsta a nič podobné.Ešte má napáda podkožna bradavica kde zvykne stvrdnut koža.Ale to asi tiez nebude.

simsalabim
8. máj 2024

@izabel_a nie je to hemangiom? Ja ich mam viacero. Drobne podkozne akoby pichnutie.

deedol
8. máj 2024

Hlavne by som si do toho nepichala… chod koznej a ked tak si to daj vybrat