Ahojte babule. Už asi rok mám na špičke nosa červenú bodku. Je to akoby červený pór s tým, že keď si na kožu v okolí pritlačím, tak bodka sa stratí, ale nedávno som videla jeden článok o basálnom karcinóme a pripomenulo mi to tú moju bodku na nose a začala ma trápiť. Neviem, či a tým ísť kožnej alebo je to len nejaká absúrdnosť. Beztak mam celý nos červený niekedy ako aj na fotke ale hlavne mi tam svieta tá bodka na jeho špičke.
Mne to pride ako popraskane cievky, tiez som mala na nose cervenu bodku (dost viditelnu) a bola som si to dat odstranit tento rok vo februari...krasne mi to den za dnom zacalo miznut...zakrok laserom je bezbolestny, velmi slabunke stipnutie a stalo ma to 55€...na klinike mi povedali ze ak by to uplne nezmizlo tak treba zakrok zopakovat...
@evinka3007 ibaze tipujem ze ty si ju mala asi skor vypuklu ci? Pretoze ja to mam akoby taky por..cervenu jamku..ked si do toho rypnem tak sa mi aj trosku supe ale inak nic..nesvrbi ani neboli ani nerastie... ale tie obrazky toho bazalneho karcinomu ma dost vystrasili lebo mi to pride dost podobne
@bbbbbbbbb najlepsie spravis ked sa objednas ku koznej alebo zajdes za kozmetickou a budu ti vediet poradit co to je a ako to odstranit...nepozeraj na nete lebo sa len zbytocne vystrasis...
@bbbbbbbbb takých bodiek mám na tele veľa
Daj si to odstrániť aj tie cievky na nose