Poznáte? Ako by ste reagovali? Ide o to, že pri rôznych témach, kt. sú mu nepríjemné sčervená v tvári. Blbé to je napríklad pred návštevou, kedy sa chlapi bavia o ženách, napr. herečkách, modelkách, že je nejaká pekná a on ihneď sčervená v tvári. Ako nejaká hanblivka. Alebo na návšteve šla miss v TV, kamoš poznamenal, že ktorá je pekná a on okamžite červeň. Nepríjemné to však je najmä mne vtedy, keď zo žartu poviem niečo typu “aby si si nenašiel inú” alebo keď sa bavíme my alebo niekto iní o podvádzaní a on okamžite sčervená. Máme krásny vzťah, ale toto ma dosť často zpochybňuje. Verím mu, ale je mi to divné, asi preto, že to nepoznám a nestretla som sa s tým ešte. Máte niekto rovnakú skúsenosť? Aby ste mi to pomohli možno lepšie objasniť 🙂 ďakujem.
@buberova jeziis to fakt? Ďakujem🙏 popravde ja riešim túto vec už asi 2r. a dnes zasa došlo k tejto situácii tak reku sa opýtam🙈
https://www.modrykonik.sk/forum/co-skodi-co-prospieva/co-si-myslite-o-ludoch-ktori-sa-cervenaju/ červenanie sa dnes večer frčí na koníku 🙂