Ahojte, dievcata kde nájdem originál tlačivo(certifikát o výnimke z očkovania) na stiahnutie, aby mi ho vypísal ošetrujúci lekár? Všade vidím len prílohy 🤦♀️ Dakujem
Dakujem, pomohla si mi. Nevedela som ako a čo mám robiť
Mne to dnes vysvetlovala hematologicka, ze to musi ona urobit - tiez sa ma to tyka🙂
@alenah31 no aspoň vieme, Vdaka za vysvetlenie a musím ísť na pcr test?
Myslis ci mas na zaklade toho aj vynimku z testovania? S tymto potvrdenim si brana ako OP, ak budes chciet ist niekde kde je povolene len OP+ musis mat aj test.
@alenah31 Dakujem veľmi pekne ❤️
@alenah31 prosim ta, aku mas diagnozu u Hematologa, ze sa ta tyka ta výnimka? Ak je to osobná otazka, A nechces odpovedat, tak nemusis…
lebo mne moja hematologicka tvrdi,ze ja nemam narok s mojou diagnózou na výnimku.
@mistymay33 u mna to zapricinila plucna embolia s trv. nasledkami (znizena funkcnost pluc na 78%), roztrusena embolizacia, zistena gen. predispozicia poruchy zrazania krvi, tazka anemia - telo nevie spracovat zelezo takze pomaha len liecba transf. cervenych krviniek + som onkopacient.
Aké sú prosím vás výnimky, aké diagnózy, je niekde nejaký zoznam?
@maciatkolulu ja mám sm, 2x prekonanu mozgovú a srdiečko mi bije na 20% aj napriek tomu, že som bola na dvoch operáciách kde mi vkladali defibrilator
Dakujem za velmi pekne za odpovede, a prajem vam vela zdravia dievcata.
Ty na to ziadne tlacivo nenajdes. Tvoj Dr. sa musi prihlasit cez stranku a ten certifikat za teba vypytat. Ak splnas vynimku z ockovania tak mu to prejde - diagnozy a ine info su v databaze nczi - tu je manual....