Ahojte zvažujeme s manželom kúpu lôžka kôli zdravotným problémom ktoré máme. Je však dosť drahé a preto chcem zistiť vaše osobné skúsenosti či by ste do toho išli. Zaujímajú ma tie pozitívne ale aj negatívne. čítala som časopisy o lôžku a aj o skúsenostiach ľudí, len všetko sa mi to zdá až moc pozitívne. V´daka za každý príspevok
Je to super vec... Ma to niake joidove kamene ale to teplo je fajn. Po náprava to chrbticu lebo stavce ti to uvoľní a na hreje teplom všetky svali okolo ktoré sa uvoľnia. Nemôžeš čakať zázraky po 1 ležani ale mam 34 a po 2 lezaniach je to už cítiť.. A mužom na prostatu ten box je super. Môj otec vnoci zo 6krta chodí už len 2 3..bez srandy
ja som to skusala na takej prezentacnej akcii, bola som na tom asi 2 krat, a teda podla mna je to riadna blbost. Hlavne za obrovske peniaze (2-3 tisic eur ak si dobre pamatam). Na prezentacii bolo 99% dochodcov, mlade hostesky ci co to boli prezentovali lozka, najskor robili rozcvicku - ktora mi pripadala skor smiesna, amaterska .. no nic, prejdem k veci ... Lozko ma sluzit na akusi masaz tela, najma chrbtice, su v nom nejake kamene, skratka nieco tvrde co sa pohybuje hore dole a masiruje telo, mna to dost tlacilo, ale ta hosteska vravela ze je to tym ze mam malo tuku a tlaci ma to, ze obeznych to prijemne masiruje .. no neviem. Akoze sla som to skusit lebo som o tom citala ze to dokaze priam zazraky, ale podla mna je to obycajna volovina, na ktorej chcu zarobit.