Zdravím, nemáte tip na dobrý ale cenovo dostupný glukomer ? A bolí veľmi pichnutie ? Bojím sa že to nezvládnem, mám nizky prah bolesti, a raz keď mi brali krv z prsta som odpadla 😅.
Aku check active cena glukomeru cca 13 eur v baleni aj par pruzkov lancety atd balenie pruzkov 11 eur mas kablik a vies data preniest do pc
a pichanie zavosi aky typ diabetu mas a ako si liecena od toho sa to od ija kolko krat treba
@loginexistuje som tehotná a nebola som schopná absolvovať glukozovy test, nakoľko som to vyvracala, tak si chcem preventívne doma merať 🙂
@janetinka27 mne stačí úplne nejaký obyčajný 😁 len sa bojím že to objednam a nebudem schopná ani raz odmerať 😅
neboj, ja neznasam ihly, ale toto som si zvykla. vies, je to ine, ked ti to robi cudzi clovek a je to ine, ked si to robis sama. ja si picham vzdy do toho isteho prsta. urcite to nie je ani zdaleka take, ako brat krv z prsta, to musi strasne boliet. toto je len take jemne pichnutie, lebo ta lanceta vystreli, je to moment
ja mam gluneo lite, je obycajny, pruzky su dostupne. stoji okolo 15e, pruzky 10e.
ale su aj modernejsie, take, co sa daju sparovat s telefonom.
to pichnutie si zvyknes, treba si spravne nastavit lancetu, to pichatko. a uz potom to ani nevnimas. horsie je, ked ti pichne sestricka len tou lancetou bez vyskakovacieho pera, to vie dobnut poriadne :D